Amerikanernas integritet bekymmer, DHS: Det är inte 2003 längre, spioner på himlen [Statens IT Nyheter]

webbplatsen världsomspännande teamet ger global 24/7 teknik nyheter och analys. Förutom min egen täckning analys här i webbplatsen regeringen kolumnen och på webbplatsens DIY-IT, varje vecka jag ska ge dig ett urval av de bästa statsrelaterade artiklar postat av våra orädda reportrar och analytiker. Här är några av de mest intressanta från den senaste veckan.

Amerikanerna SLUG av sekretess online i efter Snowden tiden: Pew; Enligt studie av Pew Research Center, en majoritet av amerikanerna tror privatlivet utmanas och de förlora förmågan att skydda personlig information.

AT & T stoppar fiberinvesteringar tills nätneutralitet argumentet fast, AT & T fördröjer planer på att installera fibernät i 100 städer i USA.

Dirttrails inte chemtrails: US spionerar på mobiltelefoner från himlen, amerikanska justitie tjänstemän scooping upp mobiltelefondata från ovetande amerikaner som en del av ett sofistikerat flygande övervakningssystem program för att fånga brottslingar, har The Wall Street Journal rapporterade.

Homeland Security varnar på slutet av Windows Server 2003 stöd, US-CERT, en del av Department of Homeland Security, varnar för att i slutet av stöd för Windows Server 2003 kommer.

Anonymous griper Ku Klux Klan Twitter-konto över Ferguson hot, efter ras hatgrupp Ku Klux Klan sa att det skulle använda “dödligt våld” på Ferguson demonstranter, en skärmytsling med anonym utbröt: Anonym har nu grep ‘KKK USA “Twitter-konto. Uppdateras.

Wynyard Group kranar GCHQ veteran, Undersökningar och kriminalteknik programutvecklare utökar sitt utbud i cyberförsvar.

Datalagring Bill en “intrång i privatlivet”: kommitté för mänskliga rättigheter, Regeringens drag att tvinga operatörer och ISP: er för att behålla kund metadata för två år har märkt “påträngande för privatlivet” av den parlamentariska kommittén för mänskliga rättigheter, i en ny rapport kräver regeringen att definiera vilken typ av uppgifter som skall lagras och granska den tvååriga lagringsperiod.

Säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, Security, USA brottsbekämpande kasta nätet bedragare bakom galler, säkerhet, FBI upptäcker överträdelser i amerikanska system statliga röst, Innovation, Tesla vinner konkurrens godkännande för $ 2,6 miljarder Solarcity förvärv

Dirttrails inte chemtrails: US spionerar på mobiltelefoner från himlen, amerikanska justitie tjänstemän scooping upp mobiltelefondata från ovetande amerikaner som en del av ett sofistikerat flygande övervakningssystem program för att fånga brottslingar, har The Wall Street Journal rapporterade.

Indo-amerikanska handelskrig Del 1: Den stora outsourcing debatten, är allt den amerikanska hysteri kring H-1B utländsk arbetstagare fast i ogrundade, felaktiga ekonomi? En överväldigande mängd bevis från amerikanska forskare tyder på det.

Vi får inte låta Internet för att vara en ungoverned utrymme: UK PM; Storbritannien premiärminister David Cameron har sagt ett gemensamt sammanträde av den australiensiska parlamentet att företagen har ett socialt ansvar att slå ner på extremist innehåll på Internet.

Postal Workers Union filer klagomål mot USPS i kölvattnet av hack, fackföreningens ordförande säger att de hölls i mörker, hävdar orättfärdiga metoder i klagomål till National Labor Relations Board.

FBI “täckt” kinesiska hacka på amerikanska vädersystem, Fingret har pekat på Kina för hacka och en kongressledamot har anklagat kontrollerande federala byrån av en mörkläggning.

Google uppmanar oss att låta EU stämma över informations avslöjanden, som Google bekämpar Europa ta på privatlivet, vill det européerna att dra nytta av amerikanska sekretesslagar.

Estland går vidare med sin plan att låta vem som helst bli en estnisk digitalt, en ambitiös plan för att göra det möjligt för människor runt om i världen för att ta emot e-uppehållstillstånd i Estland har fått klartecken.

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

USA brottsbekämpande kasta nätet bedragare bakom galler

FBI upptäcker överträdelser i amerikanska system statliga röst

Tesla vinner konkurrens godkännande för $ 2,6 miljarder Solarcity förvärv

Översta historier denna vecka

Andra statliga täckning runt på webbplatsen