AT & T först i USA att erbjuda Microsoft Surface 3 med LTE börjar 24 juli

(AT & T)

Under ytan 3: Intels 14nm Atom Cherry Trail chip, Microsofts nya Surface 3 är en allvarlig utmanare till iPad, Surface 3 träffar sweet spot för både affärs proffs och konsumenter, en första titt på Microsofts mindre, lättare Surface 3, nu med full fönster

Tre veckor sedan webbplatsens Mary Jo Foley skrev att ytan 3 med LTE rullade ut i Japan, Tyskland och Storbritannien. Från och med fredag, 24 juli, kan kunder plocka upp Surface 3 med LTE från AT & T.

En kommersiell version av Surface 3 med LTE kommer att lansera för företagskunder under de kommande veckorna. Du kommer att kunna köpa en för $ 0 ner och betala $ 30 per månad i 20 månader på en AT & T Tablet avbetalningsplan på fredag. Detta är 64GB intern lagring / 2GB RAM modell där jämförbara WiFi-ytbehandlade 3 säljs för $ 499.

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Kolla in hemsidan översyn av ytan 3 som gav en 8/10 rating från redaktören.

AT & T inte ge information om 128GB lagring / 4GB RAM modell som också är noterat på Microsofts webbplats. AT & T har bekräftat att detta är kommersiell version lansering under de kommande veckorna.

AT & T erbjuder också upp 64GB / 2GB Surface 3 för $ 399,99 om du köper en Lumia smartphone på AT & T Nästa. Det finstilta säger att ytan 3 måste aktiveras med ett avtal om två år för att få det till detta pris. Jag har granskat nyligen AT & T Lumia 640 XL som skulle göra en stor, låg kostnad följeslagare till Microsoft Surface 3 med LTE.

Om du är en befintlig AT & T kund med en mobil aktievärde planen då kan du betala $ 10 för att lägga Surface 3 med LTE på ditt konto och dela data du för närvarande betalar för. Om du inte är en AT & T kund, då kan du köpa uppgifter till en kurs av $ 10 per GB 3GB och 5GB block.

Även om du kan använda din smartphone för att tjäna som en hotspot för surfplattan, är det mer praktiskt och strömsnåla att ha en integrerad LTE radio i tabletten själv. Om du är en nuvarande AT & T kunder, $ 10 för att dela data med surfplattan är en hel del.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus