Acer expanderar hybrid tablett lineup med Aspire Switch 12

Att vara en “två-i-ett” enhet bara är inte tillräckligt bra för Acer Aspire Switch familj av hybrider (även om det är tillräckligt bra för, ett ökande antal köpare, Företaget gillar att tout att de är “fem-in -1 “konvertibler, som kan användas som en traditionell bärbar dator, tablet, och även skrivbordet tillsammans med ett par visningslägen tack vare den ledade display.

Acer släppte Switch 10 för några månader sedan, som, webbplatsens egen James Kendrick befunnits vara, “en fast Windows 8.1 hybrid bestående av en anständig tablett och fast tangentbord docka.” Nu är det beslutat att utöka familjen – bokstavligen – med en större version.

Som namnet antyder, brytaren 12 levereras med en 12-tums skärm (egentligen, 12,5-tum) i stället för en 10-tums skärm. Acer drar nytta av den extra fastigheter genom att öka upplösningen till en full 1920×1080, medan Switch 10 maxade ut på 1366×768. Den andra viktiga skillnaden från mindre upplaga är att brytaren 12 får, en Intel Core M-processor, snarare än en Atom-processor, vilket bör ge en lyft i prestanda makt.

Annars erbjuder 12-tums Switch många av samma funktioner som sin föregångare, såsom ett löstagbart tangentbord med styrpinne, MIMO dual-band Wi-Fi, och Gorilla Glass skärmskydd. Det ger en större möjlighet lagring, dock. Medan brytaren 10 kommer i 32GB och 64GB smaker, kommer brytaren 12 levereras med antingen 60GB eller 120GB solid-state-enheter.

Men det kommer inte att vara förrän i början av 2015, när omkopplaren 12 kommer att bli tillgängliga för köp. Som ett resultat, vet vi inte prisinformation för den nya versionen, men det är troligt att basmodellen kommer att kosta mer än den dyraste versionen av Switch 10, som är prissatt till $ 519,99.

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

31 sätt att förbättra din iPhone batteritid, för företag, till mobila enheter om blir irrelevant, Tio skäl att ändå överväga en grundläggande flip-telefon i dagens smartphone världen

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Telekomföretag, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik