AmazonLocal lanserar i trångt daglig deal marknaden med en twist

Som om det inte redan var tillräckligt daglig deal platser att välja från, idag har vi en annan: AmazonLocal.

Amazons razzia i dagliga erbjudanden kommer inte så mycket av en överraskning. Ärligt talat, är det förvånande att det tog så lång tid. Av alla de företag som ska vara inblandade med dagliga erbjudanden, bör det vara en webbplats som har varit känt för detaljhandel på nätet i flera år.

Vid första anblicken, Amazon Lokal ser ut som det skulle gå head-to-head med Google Offers (som redan har lanserats i Portland), Groupon, och alla andra på denna punkt.

I princip kan Amazon användare bara gå till avsnittet “Dina erbjudanden” på webbplatsen, varifrån de kommer att ställas inför en onlinemarknadsplats fylld med kuponger och erbjudanden för produkter och tjänster som erbjuds av lokala företag i en kunds angivna området.

Men det finns en stor skillnad med AmazonLocal kontra andra dagliga deal platser. AmazonLocal samlar erbjudanden från andra leverantörer utan att erbjuda det själva. Amazon.com belöningar Visa-kort abonnenter kan också få upp till fem poäng för varje dollar som spenderas på AmazonLocal tills den 31 december Efter det, är det en högst tre poäng per dollar.

Det ser ut som Amazon kommer att utöka täckningen för denna tjänst snart, men hittills har det bara verkar vara tillgängliga för Boise, Idaho. Fram till dess kan ivriga konsumenter registrera dig för en anmälan när AmazonLocal kommer att finnas tillgänglig i sina städer.

Med tanke på hur många dagliga deal platser finns dessa dagar, kan detta vara en uppfriskande förändring och ett mycket användbart verktyg. Men det är fortfarande bara en tidsfråga innan Amazon börjar sälja dessa ger sig.

 täckning på hemsidan

Groupon VD etiketter dagliga deal konkurrenter som “rakt upp kloner”, Top 10 frågor Google måste svara innan du startar Plånbok, PayPal stämmer Google över mobila planer, affärshemligheter

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser

Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Amazon, Amazon dyker djupare in livsmedelsindustrin med gratis restaurang leveranser, Smartphones, Motorola meddelar $ 149 Moto G4 Spela i USA, nu tar förbeställningar, e-handel, Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid