Barnes and Noble släppa BlackBerry

Det verkar RIM: s Blackberry kan inte fånga en paus, med dystra försäljning av både telefoner och Playbook tablett. Som om det var inte illa nog, bokhandlaren Barnes & Noble denna vecka tysthet sätta hammaren BlackBerry. B & N skickade ett mail till användare av läsplatta app på BlackBerry att informera dem om sin kommande avskaffandet av plattformen.

Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger, säkerhet, Android lockscreen bypass: Google fläckar skavank på Nexus 5X telefoner

Barnes & Noble uttryckte det välta, men gjorde sin avsikter kristallklart i fråga om att fortsatt stöd av BlackBerry App.

Ingen anledning erbjuds av bokhandlare, men det är talande att även om det redan har appen på BlackBerry, och det gör att köpa innehåll från B & N, är det inte längre kommer att låta det hända. Kanske företaget finner det för dyrt att underhålla och stödja BlackBerry. Det är en drastisk åtgärd för att döda en plattform som för närvarande kan köpa innehåll.

B & N har gått all in med sin Nook app för inköp och läsa e-böcker från sin butik, men det finns inte versionen av appen för BlackBerry. Saker bara hålla ute värre för RIM.

Bild Fotograf: Flickr user Simonov

[Via Crackberry]

Twitter reaktion på Apple Launch

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

Android lockscreen bypass: Google lappar skavank på Nexus 5X telefoner