Cisco SVP härstammar mjukvarudefinierad nätverk som game changer för datacenter

SAN FRANCISCO – Anslutna enheter är djupt påverkar datacenter och IT-infrastrukturer – men de är också presenterar enorma möjligheter för mjukvarudefinierad nätverk, enligt Christopher Young, Senior Vice President för Ciscos säkerhet och offentlig enhet.

LÄS DETTA: Gäng M2M: Sakernas Internet

Värdera Ciscos prognos att det kommer att finnas 50 miljarder enheter som är anslutna till Internet 2020, Young hävdade att eftersom antalet anslutningar ökar, så kommer också att antalet applikationer som körs i och för molnet.

“Ytterligare förlängning dessa trender kring rörlighet och moln är Internet of Everything”, säger Young när han talade under ett inledningsperiod på 2013 RSA Conference på onsdag eftermiddag.

Big uppgifter ger intelligens baserad säkerhet, säger RSA chef, HP går Hadoop parti med säkerhet plug-in för ArcSight, Box lägger till fler partner integrationer, kontroller för mobila enheter och dela, Juniper Networks intron globala molnbaserade “angripare databas, Googles Vint Cerf pratar identifierare vs. pseudonyms nätet

“Det är fantastiskt att se en hel del av våra CIO planerar att anta molnbaserade applikationer med tiden, men verkligheten är de flesta CIO: er är som dras till molnet av sina användare och branscher”, säger Young.

När vi går in i denna epok, Young påpekade att själva nätverket kommer att bli allt mer programmerbart genom API och dataanalys på alla lager.

Det är fantastiskt att se en hel del av våra CIO planerar att anta molnbaserade applikationer över tiden, men verkligheten är de flesta CIO: er är som dras till molnet av sina användare och branscher “, säger Young,. Att påstå att den offentliga moln apps är faktiskt de ledande avgiften här, Young fortsatte att Internet Allt kretsar kring ett nätverk av nätverk där miljarder – eller till och med biljoner – av enheter kommer att ansluta till varandra;. Medan han upprepade att detta kommer att skapa många möjligheter, Young medgav att det kommer att generera en hel del risk för,. Ur ett säkerhetsperspektiv, Young beskrev denna förskjutning ge vika för vad han beskrev som “någon till några problem”, som han definierade som att ha alla användare på alla enheter går till någon app som körs på någon datacenter eller moln,. Alltmer Young förutspådde, slutanvändare kommer att ansluta till program för att få sitt jobb gjort utan att någonsin gå igenom företagets kontrollerade nätverk,. svaret på dessa förändringar för nätverk och datacenter att stödja denna något till någon modell är SDNs, hävdade Young. Han tillade att Cisco hänvisar till detta som “application-centrerad nätverk” eftersom San Jose-baserade bolag introducerar programmerbara API så att program kan dra intelligens (och värde) direkt från nätet själv,. Genom SDNs, Young projiceras Vi ll få en mycket större konvergens mellan nätverk och datacenter infrastruktur, som har varit historiskt olikartade.

“Mjukvarudefinierad nätverk kommer att föra molnmodell som vi alla börjar att fokusera på mer och mer, och satte den på steroider,” Young quipped.

“Mjukvarudefinierad nätverk kommer att föra molnmodell som vi alla börjar att fokusera på mer och mer, och satte den på steroider,” Young quipped, ange vi kommer att se lägre driftskostnader, kunna skala applikationer och nätverkstjänster snabbare och göra mer moln spricker on-demand.

Young betonade att det är viktigt att förstå att vi upplever en “evolution” av programmerbara nät, vilket inte nödvändigtvis kräver en “gaffel uppgradering” för att få fördelar. Han föreslog bara ett enkelt operativsystem uppgradering kan behöva få värdet av SDN,. Ändå Young erkände att vi kommer att behöva säkra nätverk annorlunda på grund av SDN arkitekturer kräver framsteg kring autentisering och mer flexibla krypteringsnivåer,. Hotet landskapet förändras också. Ni vet alla rubriker, “Young sade, kommenterar att” det är gamla har blivit nytt igen “, och citerar överbelastningsattacker på finansiella system som ett exempel,. Disposition att vi måste agera mer realtid med mer exakthet med en större förmåga att agera på alla våra kunskaper, Young slutsatsen, “den stora möjligheten här är att göra säkerhetsnyckel ansökan om mjukvarudefinierad nätverk.

Säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, säkerhet, Pentagon kritiseras för cyber -emergency svar av regeringen vakthund

Mer från 2013 RSA Conference på webbplatsen

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund