CloudVerse: Cisco avslöjar deras enhetlig moln strategi

Att spela på deras styrka, inte Cisco vision om framtiden för molnet tillkännagivandet inte frambringa några större företag som skulle sätta dem i en head-to-hade strid med molntjänster och lagringsleverantörer som Amazon eller Google, utan lägger mjukvara och tjänster till sina befintliga produktinfrastrukturlinjer förpackade på ett sådant sätt att leverera en övergripande ram för företagens moln implementationer.

Cisco tar en tredelad strategi för deras CloudVerse som sätter ihop befintliga paket hårdvara och teknik med några nya bitar av programvara och tjänster som definierar de olika aspekterna av molnet. I grund och botten, de tre komponenterna är de traditionella datacenter bitar (lagring, nätverk, IT-resurser), de bitar som utgör anslutningarna till molnet, och molnapplikationer. Cisco anser att dessa två första delar, Cisco Unified Data Center och Cisco Cloud Intelligent Network molnEnable tjänster.

Cisco positionerar sin enhetliga tjänster modell som kärnan i deras CloudVerse. Med den planerade behovet för företag att få tillgång till specifika molntjänster från många olika källor som de konfigurerar sina kunders anläggningar för att kunna utnyttja molnbaserade data oavsett var den finns genom att bygga en solid infrastruktur med hjälp av befintliga Cisco-teknik. Denna modell ger de kunder en konsekvent gränssnitt i användning och förvaltning av srvices som behövs för att leverera till slutanvändaren. Det förenklar IT arbetsbelastning genom att låta samma välbekanta infrastruktur för att fortsätta att stödja de behov av verksamheten datormiljö även när den rör sig utåt, bortom väggen s av den traditionella datacenter.

Denna modell ökar värdet på Cisco-lösningar för sin kundbas. Genom att ge dessa kunder att fortsätta sina investeringar i Ciscos Unified teknik samtidigt utvidga sin räckvidd i molnet, som molnteknik blivit vanligare, dessa kunder ser en stor grad av framtida heltäckande deras Cisco investeringar.

? Nätverk, Cisco köper container start ContainerX, innovation, tech arvet från de olympiska spelen Rio, Sakernas Internet, Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstrukturering, nätverk, Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera

Cisco köper behållaren startup ContainerX

Tech arvet från de olympiska spelen i Rio

Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstruktureringen

? Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera