10 bästa smartphones för att sparka igång 2015

Moto E är inte den “bästa” eller “mest kraftfulla.” Men det är det viktigaste.

1. Apple iPhone 6 & 6 Plus

10 bästa smartphones för 2014 semester köpa säsong, topp 10 smartphones: 5 för pappor och 5 för grads, Top 5 Android smartphones: Nästan perfekt – på olika sätt>

Nu när MWC är över och de förväntade flaggskepps telefoner har aviserats är det dags att ta en titt på de bästa smartphones för att sparka igång 2015.

Även om jag inte har haft en chans att testa alla dessa telefoner i stor utsträckning, håll ögonen öppna för recensioner i nästa månad eller så, har jag tillbringat minst ett par minuter med åtta av dem. Som jag sade i mitt förra bästa smartphones artikeln är min eldprov för att plocka den översta telefonen i dessa listor räkna ut vilken enda telefon jag skulle äga om jag bara kunde ha en.

Telekomföretag, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Efter min första plockning, blir listan ganska subjektivt och det är osannolikt att du kommer att ha samma åsikt som jag när det gäller rangordningen. Du kan sluta med samma topp tio som jag har, men i en annan ordning. Om du har en annan utmanare till topp tio skulle jag gärna vilja höra vilken telefon och varför i kommentarerna.

Tack och lov, i min roll här på hemsidan jag inte måste välja bara en och har oftast två eller tre i mina redskap väska redo att rycka in när jag blir uttråkad av en och vill byta till en annan. Låt oss ta en titt på min nuvarande top picks av 2015.

Jag köpte min iPhone 6 Plus dagen det släpptes och medan jag gör pop mitt SIM i andra telefoner, när jag går ut och bär bara en det är iPhone 6 Plus. Det har ännu inte svikit mig och även om det inte bekvämt passar in i min byxfickan, varar hela dagen, tar bra bilder, ger mig alla apps jag behöver, och är mycket väl utformad.

Eftersom jag köpte den tillbaka i November, har jag skrivit några artiklar om varför jag tror att det är det bästa, inklusive min fulla iPhone 6 Plus översyn och en månad med iPhone 6 Plus artikeln efter ytterligare användning.

IPhone 6 ingår här också eftersom det är essentialy samma enhet som iPhone 6 Plus, med undantag för storleken, batterikapacitet, och optisk bildstabilisering i kameran. Nya data visar att allmänheten väljer överväldigande iPhone 6 över iPhone 6 Plus så storlek fortfarande spelar ingen roll för de flesta människor.

Apple iPhone 6 och 6 Plus förblir de dyraste smartphones som finns idag med full priser som sträcker sig från $ 649 till $ 949 och två-års kontrakt subventionerade priser från $ 199 till $ 499. För dem av oss som använder våra smartphones dagligen som ett viktigt verktyg för att få jobbet gjort, är kostnaden motiverad.

Kolla in denna webbplats recensioner av iPhone 6 Plus och iPhone 6.

Samsung förbättrats avsevärt utformningen av sitt flaggskepp smartphone med en full metallram och förbättrad kamera. Noten 4 och Not Edge har utmärkta kameror som matchar, och ofta slå, de resultat jag ser från iPhone 6. Om du vill ha den mest kraftfulla Android, då Not 4 och Not Edge förtjänar allvarligt övervägande.

Noten 4 drivs av en Snapdragon 805 quad-core processor, med en 5,7-tums 2560 x 1440 Super AMOLED skärm, 3 GB RAM, 32 GB internt lagringsutrymme med stöd för ett microSD-kort, 16-megapixelkamera, 3,7-megapixel front- vänd kamera, och stora 3220 mAh utbytbart batteri. Nu när Galaxy S6 är känt utbytbart batteri och microSD-kortplats ställa not 4 som en anordning för väg krigare.

Noten 4 och Not Edge är de dyraste Android smartphones ($ 750 till $ 870), men i detta fall resultaten motsvarar priset. Jag fick väl min månad med Samsung Note Edge och fann kanten display ganska bra.

Kolla in denna webbplats recensioner av Samsung Galaxy Note 4 och Galaxy Note Edge.

HTC bara avslöjade en M9 förra veckan och jag kunde tillbringa 24 timmar testa ett ut. Allt om HTC One M9 är en förbättring jämfört med en M7 och en M8 så om du var nöjd med en, eller båda, av dessa enheter då du kommer att bli spännande med HTC One M9.

Den Ultrapixel kamera förbättrades och flyttade till framsidan av telefonen där det passar in bäst med förväntningarna för främre inför kameror. Den bakre kamera uppgraderades till en 20-megapixel shooter som presterar bättre för dem som vill ha mer i detalj i sin telefon bilder.

Konstruktionen har förbättrats med två färger metall och en i hand känsla som inte ska glida lika mycket som en M8 gjorde. HTC Sense har förbättrats för att ge mer personalisering vid en tid då människor letar efter sätt att göra sin telefon unik.

De interna specifikationer har uppdaterats med en Qualcomm Snapdragon 810 okta-core processor, 3 GB RAM, 32 GB internt lagringsutrymme, microSD-kortplats och stora 2800 mAh batteri.

Kolla in denna webbplats förhandsvisning av HTC One M9.

2. Samsung Galaxy Note 4 / noterar Edge

Min främsta Android smartphone för tillfället och en som verkar vara Rodney Dangerfield av smartphone världen (det inte blir något avseende) är Sony Xperia Z3. Det är endast tillgänglig från T-Mobile i USA, det är en variant av det på Verizon, men när du reser kommer du att se Z3 i händerna på människor överallt runt om i världen.

Android Lollipop bör anländer snart och det ser ut som vi inte kommer att se en Xperia Z4 ytterligare några månader. Z3 är inte perfekt, men det är Android-telefon jag kommer tillbaka till och jag kan bara inte helt förklara varför.

Kolla in denna webbplats översyn av Sony Xperia Z3.

Samsung avslöjade Galaxy S6 och S6 Edge på MWC och jag kunde tillbringa lite tid med både vid pressevent. Jag känner designen har förbättrats avsevärt, men de avvägningar som gjorts för konstruktion dödade av några anledningar till att människor valde Samsung Galaxy S line jämfört med andra Android smartphones.

Samsung Galaxy S6 och S6 Edge drivs av en Samsung Exynos okta-core processor, 3 GB RAM, 32GB / 64GB / 128GB internt lagringsutrymme, 16 megapixel kamera, 5,1 tums Super AMOLED 2560 x 1440 pixlar, inbyggd trådlös laddning, och mer . Notera att löstagbart batteri är borta, liksom microSD minneskort expansion.

Kameran förbättrar Note 4 så bör utföra otroligt bra. Batteriets livslängd bekymrar mig lite, men dessa nya Galaxy telefoner stöder Quick Charge teknik. Galaxy S6 modellerna kommer i april så håll ögonen öppna för ytterligare täckning.

Kolla in denna webbplats första utseendet på Samsung Galaxy S6 och S6 Edge.

Medan jag använde BlackBerry telefoner lite genom åren, min verkstadsföretag hade aldrig en BES så jag var aldrig så imponerad av e-prestanda som de flesta BlackBerry fans. Men ingenting slår BlackBerry pass för centraliserade kommunikation och jag fortsätter att använda den för comms och BlackBerry Blend verktyget.

Vissa kan ifrågasätta att placera den här högt upp på min lista, men jag ärligt hålla gå tillbaka till att använda det eftersom kommunikationen verkligen är så bra.

BlackBerry pass, se min fullständig översyn har specifikationer som matchar avancerade smartphones idag och kommer i en unik formfaktor som är optimerad för produktivitet. Det finns mycket få telefoner med hårdvara QWERTY-tangentbord och BlackBerry har optimerat det för nytta med tryckkänslig stöd.

3. HTC One M9

4. Sony Xperia Z3

5. Samsung Galaxy S6 / S6 Edge

6. BlackBerry Pass

BlackBerry Passport har en 4,5-tums 1440 x 1440 bildpunkters upplösning skärm, komplett hårdvara QWERTY-tangentbord, 13-megapixelkamera, 3GB RAM, 32 GB internt lagringsutrymme, microSD-kortplats och stora 3450 mAh batteri.

Om Unified Communications är viktigt för dig, då blir det svårt att slå häftigt BlackBerry Hub. BlackBerry Passport finns i svart, vitt och rött som en olåst modell och även med fler krökta kanter på AT & T.

Kolla in denna webbplats översyn av BlackBerry pass.

En telefon som jag har haft i mitt varukorg ett antal gånger under de senaste månaderna, men aldrig sköt på är Moto X. möjlighet att köpa en anpassad telefon med en läder eller trä tillbaka är övertygande och för dem som söker för en unik enhet då Moto X är en bra kandidat.

Moto X har en nästan ren Google erfarenhet med Android Lollipop, fantastiska Motorola erfarenhet förbättringar, och en fast formfaktor. Motorola fortsätter att prissätta Moto X på en mycket rimlig $ 499 utan kontrakt kostnad, med stöd släppa den så lågt som $ 99.

Moto X har varit ute i flera månader och Motorola har haft specialerbjudanden vid olika tidpunkter de senaste månaderna. Jag räknar med att se en prisfall snart nya Samsung och HTC flaggskepp nå marknaden.

Moto X med 5,2 tums 1080p passar bra i handen och fickan medan Snapdragon 801 och 2GB hålla den i trim. 2300 mAh batteri driver de flesta människor för en dag, men inte begränsa mig lite.

Kolla in denna webbplats översyn av Moto X.

Om du är förtjust i Android på din telefon men vill ha något lite annorlunda, har LG släppt en ny smartphone baserad på Googles mobila operativsystem som också är utrustad med en böjd skärm. LG G Flex 2 körs på Android 5.0 klubba och kommer med en 5,5 “1080p, Qualcomm Snapdragon 810 processor och 2,0 GHz 64-bitars Octa-Core CPU, en bakre 13 megapixlar kamera, 2.1MP främre kameran och antingen 16 eller 32 GB lagringsutrymme, plus 2 GB RAM.

Läs vidare: webbplatsen

LG G Flex 2 kommer denna månad på Sprint med andra bär lansera det snart efter. Den har en 5,5 tums 1080p, Android 5 Lollipop, 13 megapixel kamera, 3000 mAh batteri, och Snapdragon 810 okta-core processor.

En unik feture är böjd plast OLED display som låter dig flex (böj) telefonen bara lite. En självläkande tillbaka också hjälper bota repor när de inträffar.

Kolla in denna webbplats översyn av LG G Flex 2.

Google släpper en Nexus-enhet varje år och medan årets har massor av funktioner och stor formfaktor, Google Nexus 6, tillverkad av Motorola, är inte den bästa Android-enhet finns.

Till skillnad från tidigare Nexus-enheter där det fanns alltid en eller två saker som saknas, är Nexus 6 inte riktigt saknas i en specifikation. Den har en stor 5,92-tums 2560 x 1440 pixel upplösning, Snapdragon 805 processor, 3 GB RAM, 32/64 GB internt lagringsutrymme, stora 3900 mAh batteri, 20-megapixelkamera, Qi trådlös laddning och vattenresistens.

Det visar sig att skärmupplösningen är för högt så att batteritiden är knappt acceptabelt, kan kameran ta bra bilder men förutsättningarna måste vara helt rätt, och det är svårt att hitta en tillgängliga att köpa.

Nexus 6 är prissatt till $ 649 för 32GB och $ 699 för 64GB, som fortfarande är mindre än iPhone 6 Plus, men $ 250 mer än Nexus 5 förra året. Den ursprungliga par Nexus-enheter var prissatt till fullt pris så tanken att Nexus var bara en prisvärd smartphone är inte korrekt.

Kolla in denna webbplats översyn av Google Nexus 6.

Jag var tvungen att ta med denna enhet i min topp 10 lista, även om det inte har de bästa specifikationer av andra Android-enheter jag inte innehålla. Jag har nyligen köpt en Nokia Lumia 830, kolla in hemsidan översyn, och är extremt imponerad av resultatet av detta sub- $ 400 smartphone.

Windows Phone 8.1, med Denim uppdatering, flyger på Snapdragon 400 processor med 1 GB RAM, 16 GB integrerad lagring, microSD-kortplats, 10 megapixel kamera, 2200 mAh utbytbart batteri, och 5 tums 720p display.

Metallram och böjda Gorilla Glass känner och ser bra ut, den ljusa orange eller grönt tillbaka sticker ut från mängden, utför kameran nästan liksom de bästa smartphones, och priset kan inte bara vara beat.

Kolla in denna webbplats översyn av Nokia Lumia 830.

I min utrustning väska just nu hittar du Apple iPhone 6 Plus, BlackBerry pass, Sony Xperia Z3, och Nokia Lumia 830. Jag betalade mellan $ 375 till $ 900 för dessa fyra telefoner och för att vara ärlig $ 375 Nokia Lumia 830 uppfyller 90 procent av mina behov.

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

7. Moto X 2014

8. LG G Flex 2

9. Google Nexus 6

10. Nokia Lumia 830

 webbplatsen inlägg