Alienware erbjuder $ 200 inbyte kredit på nya datorer för din spelkonsol

Handeln i program för elektronik har funnits till synes för evigt, men mer uppmärksamhet har ägnats åt dem senare tid. Bara denna månad, till exempel, Microsoft började erbjuda en inbytesprogram, för att förbättra försäljningen av dess yta tabletter, medan, Walmart lagt tabletter till dess inbytesprogram, efter att ha börjat acceptera smartphones förra månaden.

Alienware har haft en inbytesprogram för år, men det hoppas att öka försäljningen av sina stationära och bärbara datorer genom att lägga till spelkonsoler till sin lista över hårdvara som det kommer att ge kredit. Medan spel PC-tillverkaren hade erbjudit inbyte kredit för konsoler i det förflutna, är dess beslut nyligen att ta emot dem igen knappast en tillfällighet. Med den förestående lanseringen av Sony PlayStation 4 och Microsoft Xbox One, kommer PC-spel inför ännu en utmaning till dess popularitet.

Eftersom Alienware är en online säljare, är handeln i processen lite mer invecklad än bara föra din gamla konsol till en plats och ta emot kredit på plats. Du måste först köpa en Alienware PC, måste du fylla i en online-process innan du skickar din hårdvara för pengar tillbaka. Uppenbarligen har din konsol att vara i funktionsdugligt skick för att kvalificera sig, och du behöver för att ge dina bankuppgifter för att få kredit på ditt konto.

Alienware kommer att erbjuda $ 200 tillbaka för en PlayStation 3, Xbox 360, eller Nintendo Wii (men inte Wii U). Handeln i program kan vara särskilt lockande för Wii ägare, som du knappt får någon inbyte kredit för systemet från andra återförsäljare. Företaget fortsätter att erbjuda inbyte kredit för stationära och bärbara datorer med ganska senaste processorer.

Vill du byta in din nuvarande tv-spelskonsol för en $ 200 kredit från Alienware? Låt oss veta dina tankar i Talkback nedan.

[Via IGN]

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, hårdvara, Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop, Windows 10, Microsoft Windows 10 “Redstone 2 test bygga 14915 nu tillgänglig för persondatorer, telefoner

Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop

Microsofts Windows 10 “Redstone 2 test build 14915 nu tillgänglig för datorer, telefoner