Apple släpper 9,7-tums iPad Pro mars: Allt du behöver veta

Apple gör stora förändringar av sin iPad lineup när Tim Cook och Co ta scenen på bolagets mars 21 mediahändelse i Cupertino, Kalifornien

Det finns en hel del rykten kring nästa Apple Tablet, som är nödvändig för företaget, för att föryngra försäljning.

Apples vd Cook har uttryckt att han förväntar iPad försäljning att växa i 2016. Och iPad Air 3 säkert inte kommer att göra det. Baserat på rykten, tror vi att vi har en ganska bra uppfattning om vad Apple kommer att meddela.

Den medelstor iPad på 9,7-inches kommer inte längre att kallas iPad Air. Mark Gurman av 9to5mac, en ofta rätt källa för Apple rykten, säger tabletten kommer att läggas till iPad Pro linje, som för närvarande endast består av den största modellen på 12.9-inches.

Det är inte klart när Apple kommer att släppa 9,7-tums iPad Pro, men det är sannolikt dagar efter 21 mars mediahändelse. Apple kommer inte att erbjuda förbeställningar för nya enheter, enligt rapporten.

9to5mac rapporterar 9,7-tums iPad Pro kommer att innehålla en 12-megapixelkamera på baksidan. Liksom iPhone 6s, skulle 9,7-tums iPad Pro också spela 4K video.

Det innebär att 9,7-tums iPad Pro kommer att få bättre fotofunktioner än större Pro-versionen, vilket tyder på mindre formfaktor är bättre för att ta foton.

Liksom större iPad Pro, kommer den mindre versionen har Apple penna kapacitet och en Smart Keyboard, enligt Buzzfeed, vilket möjliggör mer skapande av innehåll än andra versioner av iPad.

Apple tar iPad Pro från nyfikenhet till “ja jag vill ha en” med 9,7-tums version, kan Apple prod kunder att köpa två iPhones,? IPhone SE börjar på $ 399, olåst, Hur får din iPhone eller iPad redo för iOS 9.3, Entry -nivå Apple Watch nu $ 299, Liam dekonstruerar, återanvänder, återvinner enheter, CareKit: att bygga personliga hälso apps, Gallery: lanseringsdagen höjdpunkter, iPad Pro 9.7-inch vs iPad Air 2: Vad är skillnaden?

Den nya 9,7-tums iPad grund mars sägs har nästan identiska funktioner och specifikationer som den större modellen, lägga till A9X processor, uppgraderingar RAM och uppdateras displayteknik för Apple penna som tillåter användare att rita på skärmen.

Den större iPad Pro har en blixt-kontakt, Touch ID port, inbyggda högtalare, Smart Connector, och en 3,5 mm hörlursuttag. Inuti finns en 8-megapixel bakåtvänd kamera, en framsidan kamera för Facetime och en NFC-chip för Apple Pay. Dessa funktioner förväntas för 9,7-tums iPad Pro.

Det finns inga ord om mindre tabletten kommer att hållas i lineupen. Det finns ingen rykte för att indikera en ny kommer att tillkännages vid händelsen mars.

Det är troligt iPad Air 3 kunde hållas i iPad lineup och prissatt för budgetmarknaden.

Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Apple, iPhone 7 fotografi ett spel växlare? Tyvärr, inte säljas, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Smartphones, Händerna på med iPhone 7, nya Apple Watch och AirPods

Apple har inte bekräftat 21 mars händelsen. Koda rapporterar datum, tillsammans med Buzzfeed och The Loop. Enligt Buzzfeed det kommer att äga rum på Apples campus i Cupertino, Kalifornien

Vid sidan av den nya tabletten är Apple förväntas presentera iPhone 5SE endast utrymme grått, guld och silver och ett utrymme Svart Apple Watch med en Milanese Loop, nya Sport Band färger och raden av Nato-stil nylonband, enligt 9to5mac .

x

Twitter reaktion på Apple Launch

iPhone 7 fotografi ett spel växlare? Tyvärr säljs inte

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Recension

Namn och Utgivningsdatum

Foto och video

smarta tillbehör

Specifikationer

Vad om iPad mini?

mediahändelse

21 mars äpple händelse