Apple svartabörshajar jätte iPad affär som en del av företagets tryck

Även om iPhone och Apple Watch få det mesta av uppmärksamheten när Apple tillkännager sina senaste resultat, säger företagets sitt tryck i företaget fortsätter. I bolagets tredje kvartalet samtal, CFO Luca Maestri sade att Apple gjorde “stora framsteg” med sina initiativ företag och ser stark tillväxt framöver.

Apple inte bryta ut sin företag intäkter, även om företaget sa att det gjorde $ 25 miljarder från företagets försäljning under året till juni 2015 – cirka 10 procent av de totala intäkterna. Som iPhone försäljningsminskningen är Apple ser till nya inkomstkällor och har nyligen slagit ett antal affärer med företag mjukvaruföretag.

Apple sade iPad inkomster ökade sju procent under kvartalet, tack vare utbyggnaden av den 9,7-tums iPad Pro. Ungefär hälften av iPad Pro inköp är för yrkesmässig användning, enligt företaget.

Q3 resultat samtal visade även ett stort företag iPad utbyggnaden: Rysslands största bank Sberbank, är att lägga 22.000 iPads till 10.000 tabletter det köpte förra året för att “distribuera mobila lösningar företags hela organisationen och göra det möjligt för konsulter att betjäna kunder i en mer engagerande och mer effektivt sätt “, sade Maestri.

Maestri nämnde också det strategiska partnerskap som undertecknas med SAP i maj notera att som världens största företag programvara, finns det mer än 130 miljoner potentiella användare bland sina 300.000 globala kunder. Apple har även tecknat företag erbjudanden med Cisco och IBM.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

Apple, SAP skapa företags app pakt för iPhone, iPad, Apples företaget tryck beror på mer än bara hårdvara, Apple 9,7-tums iPad Pro recension: Mindre tablett rymmer en kraftfull men dyr punsch, varför Apple är den förbjudna frukten av företagets IT ( elaptopcomputer.com), Apple, SAP vill göra din iPhone och iPad affärsapplikationer smartare

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Mer om Apple i företaget