BlackBerry App World 2.1 tillstånd i app

RIM stjäl (eller försöker stjäla) en bit av Googles spotlight idag med tillkännagivandet att BlackBerry App World 2,1 kommer också att ha betalning i appar.

Android leads, RIM avtar: Här är företaget nedfall, RIM: s Playbook: Är det en Android FrankenBerry, RIM kör Android-appar? En nötaktig men lysande idé, App utvecklare flyttar till den stora skärmen (tabletter, inte TV), Provkörning den nya webbaserade Android Market

Uppdateringen med den här funktionen är inställd på att rulla ut i dag, och tydligen utvecklare har haft SDK för att arbeta med detta sedan januari 5. Denna nyhet följer Googles stora händelse om Honeycomb och Android Market, vilket också ger utvecklare möjlighet att dra nytta av köp i appar via flera valutor.

Dags att börja shoppa (sorts), BlackBerry ägare!

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

 täckning på hemsidan

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell