Cloud lägger upp för en redovisning småföretag

Moln teknik är en av de mest betydande framsteg i näringslivet under de senaste åren. De flesta företag använder det i någon form eller form, men i själva verket är vi bara i början för att se den fulla potentialen hos denna nya teknik.

Amanda Fisher, VD för Connected Revisorer är inte din typiska revisor. Hon har haft en passion för teknik hela sitt liv, och ligger i framkant för att göra affärer via molnet, en term som tills för några år sedan betydde mycket lite att någon av oss.

Företag små och stora omfamnar molnbaserad teknik av flera skäl: det gör informationen tillgänglig från praktiskt taget vilken plats som helst och vilken enhet som helst, i allmänhet det ger automatisk backup för värdefulla data, det ger enkel åtkomst till information för medlemmar i en grupp, stöder arbetsplatsen flexibilitet, och det är kostnadseffektivt.

Som sagt, vi är fortfarande i mycket tidiga dagarna av moln teknik. När företagen börjar långsamt att lita på viktig information lagras bort från sina egna datorer, nya överväganden kommer in i bilden.

Andra SMB med hjälp av teknik

Telehealth: Skriva reglerna för SMB vårdpersonal i dag, även i långsam föränderliga branscher, SMB måste anamma tekniken, Cloud lägger upp för en redovisning småföretag

Fisher säger att genom att acceptera moln, revisorer kan ändra fokus från att hjälpa människor uppfylla kraven beskattnings att titta på affärsstrategi och råd, något hon säger revisorer gör bäst.

“Det har varit en sådan förändring i redovisningen världen under de senaste åren, främst med bokföringssystem, vilket bevisar både underbar och utmanande. Företag som har anammat molnbaserade system för bokföring har otrolig tillgång till sina siffror på en daglig basis och det är ingen tvekan den här typen av åtkomst i realtid till data möjliggör bättre företagsledning.

Men för många företag, är övergången från en stationär redovisningssystemet till molnet ett stort steg i tro. Nu finns det många molnbaserade tjänster som finns tillgängliga, och möjlighet är inte bara att ta bokföring till molnet, men ganska mycket varje aspekt av verksamheten.

Inom Anslutna Accountants, är den interna kulturen och filosofin att prata samtalstiden och gå promenad, vilket innebär att omfamna molnbaserad teknik men de kan. Speciellt de har flyttat hela verksamheten informationsbank till en mycket säker moln, och gjorde det möjligt all personal ska ha tillgång till denna information, från vilken plats som helst där de kan arbeta. Företaget använder också VOIP kommunikationssystem för att möjliggöra global kommunikation, och GoToMeeting för virtuella möten.

“Idag har kopplat Revisorer en Sydney-adress, men vi verkligen är ett virtuellt företag”, säger Fischer.

Vi har kunder över hela landet och utomlands, vi kan alla arbeta sömlöst från vilken plats som helst på planeten, så länge vi har en Internet-anslutning, och vi har otrolig tillgång till alla våra företagsdata och dokumentation vid våra fingertoppar.

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Fischer säger att detta gör “enorm flexibilitet och kapacitet” i hur hennes verksamhet fungerar och stödjer kunder.

“Vi kan använda mödrar som behöver arbetsplatsen flexibilitet samtidigt höja sina barn genom att erbjuda dem möjlighet att arbeta på distans, ibland för att passa dem”, säger hon.

När det gäller att se framåt de flesta är överens om att tekniken förändrar vårt sätt de flesta av oss göra affärer. Men det är också förändrar vårt sätt att får stöd i våra verksamheter.

Under många år revisorer blev fokuserat på efterlevnad i motsats till råd. Med den ökande populariteten för molnbaserad redovisning, kanske tidvattnet vänder och småföretagare kommer att ha mer meningsfulla samtal med sina revisorer och andra rådgivare, talande strategi, tillväxt och lönsamhet, i realtid, till skillnad från retrospektiva samtal.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela