Egnyte touts ny lagringsinfrastruktur som “moln agnostiker” -strategi

SAN FRANCISCO – Egnyte lanserar nästa generation av dess innehåll lagring och delning infrastruktur, nu döpt “Cloud Control.”

Meddelade mitt i moln lagring leverantörens Firestorm verkställande toppmöte på onsdag, Cloud Control fokuserar på shoring upp säkerheten för känsliga uppgifter oavsett var det sitter.

Egnyte hänvisat till detta som en “moln agnostiker” -strategin, som översätts till att ge kunderna tillgång till sina filer, i eller utanför brandväggen.

För att göra detta, är Cloud Control utformad för att ge företag möjlighet att utnyttja sina nuvarande infrastruktur och olika lagringsenheter – oberoende av plats eller typ av enhet. Härifrån är lagringsinnehållet frikopplas från ansökan med noder placerade på olika geografiska platser för att dra nytta av accessmönster.

Således kan innehåll leva helt bakom brandväggen, i en tredje part lagringsmoln (dvs Amazon Web Services, Microsoft Azure, Rackspace, etc.) eller inom Egnyte offentliga moln.

Egynte vd Vineet Jain hävdade att grundtonen publik som när du utvärdera fördelarna molnet och de risker som den offentliga moln, särskilt den “riktiga världen lösning för företag” är en hybrid strategi moln och på plats infrastruktur lagring.

Cloud är bra, men det räcker inte, “Jain sade att tillfoga att du behöver data för att ligga närmast till den grad att konsumtion,. Således har Cloud Control utvecklats från en hybrid stiftelse, som arbetar som vad Jain beskrivs som en” cloud mäklare. “Jain fortsatte att eftersom fler program går till molnet, är den roll som IT förändras för att bli centrum för att ge vägledning, effektivt arbetar som” mänsklig middleware.

“Om ur en teknisk synvinkel, vi kan tillgodose alla vi lovar, kan detta verkligen skaka världen av moln lagring i företaget”, Jain föreslog.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

En betaversion av Cloud Control finns nu på en endast bjuda basis. Det kommer att rullas ut för allmän tillgänglighet under första kvartalet 2013.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar