Annonsörer att förlora $ 6,3 miljarder bedrägeri 2015

En ny forskningsrapport visar att annonsörerna kommer att förlora som 6,3 miljarder mycket som $ nästa år till cyberbrott och robotar som efterliknar människo engagemang.

Studien, “The Bot Baseline: Bedrägeri i Digital Advertising,” genomfördes av bevakningsföretag Vita Ops och Association of National Annonsörer (ANA) uppskattar att miljarder försvinner nästa år på grund av användningen av bots system.

Bots är automatiserade enheter som efterliknar beteendet hos människor ingriper med en annons – om att klicka på en länk eller titta på en video – som bedragna en annonsör att tro att de har en publik. De nätbrottsling uppsättningar upp falska annonser och webbplatser, använder bots för att leverera falska klick-priser och obefintliga publik, och annonsören betalar ut utan någon fördel.

Det är ofta konsumenten själva som oavsiktligt agerar slav i en bot-nätverk – datorer äventyras av skadlig kod kan läggas till en bot kedja, blir en ytterligare nod för att skapa falska annonsvisningar.

How do you försvinna på nätet? Följ dessa 10 steg för att komma igång.

Studien spårade 36 stora ANA medlemsföretag, inklusive Ford, Honda, Home Depot, Verizon, Pfizer och Walmart och deras online reklamkampanjer – 181 totalt – från augusti till oktober. Forskarna upptäckte att stora märken är lika sårbara för luras som företag som investerar i lågpris annonser och 5,5 miljarder annonsvisningar totalt analyserades.

Av nästan tre miljoner webbplatser, fanns det bara tusentals falska webbplatser, men en fjärdedel av robotar upptäckte påverkas Alexa Top 1000 hemsidor. Bots uppblåst trafiken, tjäna pengar på strömmar med 5 till 50 procent, enligt forskarna.

Michael Tiffany, VD och grundare av vita Ops sade

Sony Pictures företags filer stulen och släpptes i cyberattack, Amnestys Detekt verktyg vill hjälpa dig omintetgöra regeringens spioneri, snapchat frågor totalförbud mot tredje part apps efter 4chan hacka, Hackare infiltrera Vita huset nätverk, Teen hackare laddade med att stjäla $ 100 miljoner dollar i armén, Microsoft tech Analys kastar tvivel på FBI fordringar över Tor webbplats kramper, hög volym DDoS attacker ökar i Q3 2014, Apple iOS Masque Felfinnare faror Kommunikation app infiltration upptäckte, Storbritannien hyr hackers, fångar för att försvara företagsnätverk

I ett fall fann laget 98 procent av videoannonser – kostar en premie – på en livsstil webbplats sågs av robotar, men i allmänhet denna hastighet varierade från några få procent till 100 procent i bottrafik. Rapporten konstaterar

Även om det inte har varit mycket data till hands att förstå platsen för robotar i reklam sfären, med en förutsedd förlust på $ 6,3 miljarder 2015 från uppskattningsvis $ 5 miljarder i år, kan rapporten sporra varumärken på att vidta åtgärder. Men bots är inte lätt att upptäcka eller dämpa, så annonsörerna bör ta första steget och åtminstone försöka upptäcka dem genom att analysera annonsvisningar och mönster.

Läs vidare: I en värld av säkerhet

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, säkerhet, Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund, säkerhet, Chrome att starta märkning HTTP-anslutningar som osäkra, säkerhet, The Hyperledger Project växer som gangbusters

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund

Krom att börja märkning HTTP-anslutningar som osäkra

Den Hyperledger Project växer som gangbusters