Apple säger HomeKit enheter att börja visas i juni

Apple har varit snabba att upphäva ett rykte som HomeKit-aktiverade smarta hem enheter hade skjutits upp till augusti eller september, säger att de första enheterna kommer att landa i juni.

I ett uttalande till WSJ, sade Apple taleskvinna Trudy Muller att “HomeKit har funnits för bara några månader och vi redan har dussintals partner som har åtagit sig att föra HomeKit tillbehör för att marknadsföra och vi ser fram emot de första som kommer nästa månad.”

Apple hade tidigare inte gett en tidsplan för när HomeKit enheter skulle vara tillgängliga, även om utvecklarna hade sagt tidsskalan var maj eller juni.

HomeKit förväntas vara i centrum för en rad hem automationsutrustning, allt från smarta termostater till smarta lås, kameror, switchar och garageportsöppnare.

Med tanke på tidsplanen juni förväntas att Apple kommer att ha mer att säga om HomeKit på Worldwide Developers Conference, som drar igång 8 juni.

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Apples misslyckades mode chansning

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

? Koreas Minkonet sätter infödda objektannonser ovanpå sin VR streamingtjänst

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Apple Watch: Lämna det diagnostiska porten ensam, $ 9 Dator: Vad får du, den verkliga anledningen till micro SD-kortplatser försvinner från smartphones, Windows 10: Vad du behöver för att köra det

Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, innovation, Apples misslyckades mode chansning, Innovation,? Koreas Minkonet sätter infödda objektannonser ovanpå sin VR streamingtjänst, telekom, Samsung och T-Mobile samarbeta på 5G prövningar