Cisco uppdaterar grönt datacenter agera med nya Nexus switch

Cisco låsning på den gröna datacenter konsolidering rörelse med en ny linje av växlar kallas Nexus 5000-serien. Företaget också gör det mer attraktivt för sina VARs och återförsäljare för att skapa ett datacenter praxis genom nya incitament som kommer att sparka in kommer augusti.

Nexus 5000, som utvecklats av Nuova Systems, som Cisco just köpt ut helt denna vecka, är en 10 Gigabit Ethernet-switch som är utformad för att konsolidera trafik i samband med LAN, Fibre Channel och iSCSI-baserade lagringsnätverk och serverkluster på ett enhetligt ethernet tyg. Så, färre kablar, färre adaptrar och lägre strömförbrukning. Utgångs konfigurationen för produkten, en 40-portars 10 Gigabit Ethernet-switch, är prissatt till $ 36.000. Det är tänkt att levereras i maj.

Eftersom det är vana att göra när man vill uppmuntra partner att komma in i ett teknikområde, har Cisco lagt datacenterprodukter till dess värde Incitamentsprogram. Enkelt uttryckt: Detta innebär att VARs kan tjäna en back-end rabatt för att nå vissa tekniska åtaganden och intäktsmål.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus