Australian Securities Exchange VD avgår

Australian Securities Exchange (ASX) har meddelat att Elmer Funke Kupper har avgått från sin position som VD och koncernchef för sin organisation.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, Quantum computing kan har gjort mål i Australian forskningsfinansiering runt

I tillkännagivandet, sade ASX Kupper positioner har avslutats med omedelbar verkan, med styrelsen beslutar att Rick Holliday-Smith kommer att utföra den nya rollen som VD, medan utbytesökningar både lokalt och utomlands för en ny vd och chef.

“Vi har en erfaren ledningsgruppen som kommer att arbeta med mig att leda verksamheten medan vi söker efter en ny vd”, säger Holliday-Smith.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

ASX styrelse accepterat att Elmer ville rikta sin fulla fokus till de undersökningar som kan göras i Tabcorp frågan – och inte låta dem störa den viktiga roll som ledande ASX.

Holliday-Smith sade att tidigare VD lämnar bakom ett starkt team och en kärnverksamhet.

Elmer har visat ledarskap och energi under sin tid på ASX “, sade han.” Han överlämnar en starkare team och en kärnverksamhet väl positionerat för framtida möjligheter.

Hans arv är en globalt konkurrenskraftig, mer externt fokuserat företag, som har åtagit sig att innovation och investeringar i kundservice och infrastruktur som är kärnan i Australien finansiella marknaden.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst