CBA tips $ 150 till kärnbank

Commonwealth Bank of Australia har laddat sin kärna, bankkrigskassa med en ytterligare $ 150.000.000 som syftar till att sammanslagningen högst, system analytisk, risk- och ekonomisk förvaltning, liksom, utvidga sin nya plattform till dotterbolag.

Stora datamängder, Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant, stora datamängder, SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse, SAP, Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award, stora datamängder, SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget

Bankens vd Ralph Norris bekräftade ytterligare, finansiera denna eftermiddag i en medieträff. Tilläggsbeloppet, kommer att öka den totala budgeten för SAP och Accenture-ledda projekt, till 730.000.000 $.

$ 150 miljoner om att se till att vi kan, uppenbarligen tillfredsställer [Auckland Sparbank] och Bankwest “, sade han,. Som svar på en fråga från website.com.au” Plus det också omfattar ett brett spektrum av tillägg som vi, gör till projektet från synvinkel dottersystem, i och runt system risk- och ekonomisk förvaltning.

Eftersom detta system förändrar vår struktur från en kontobaserad, struktur till en kundbaserad struktur. Så vi har beslutat att, det finns några riktigt betydande fördelar för oss analytiskt till, gå igenom och ändra ett antal system som ursprungligen vi, inte skulle göra.

Norris hävdade banken redan få fördelar från, systemet, som det körs levande vid sidan av sitt arv plattform. Det; har lanserat tre nya finansiella produkter på det nya systemet, en, första hem sparare produkt, en ny term insättning och en annan besparingar, initiativ.

Han underhöll hela projektet var på schemat och bank, var säker på att det skulle slutföra kärn migration inom dess, fyra år tidsram. Projektet inleddes i april 2008.

Vi är på schemat, och även med de förändringar som vi är, vilket tyder på att kommer att ge oss ytterligare analytisk, kapacitet och finansiering och risk för Commonwealth Bank, vi är, övertygade om att vi kommer att slutföra övergången inom fyra år; tidsram som vi först meddelade, “säger Norris.

Nyheten kom som CBA också idag avslöjade den hade inlett en, genomgång av stora IT licensavtal innehas av Bankwest som det tog, de första stegen i att integrera tekniska system i sitt nya, dotterbolag. Bankens totala IT-utgifter var platt.

Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant

SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse

Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award

SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget