Cisco snäpper upp cyber fast Lancope för $ 452.000.000

Cisco på tisdag sade att det planerar att förvärva cyber fast Lancope för $ 452.500.000.

Baserat i Alpharetta, Georgia, privatägt Lancope specialiserat sig på nätverk beteende analys, hot synlighet och säkerhet intelligens – har Cisco sade att det planerar att använda för att stärka sin säkerhet Business Group samt bolagets “säkerhet överallt” strategi.

Cisco och Lancope har varit handelspartner för en viss tid, med Lancope hot synlighet teknik som används för att aktivera en Cisco-run nätverk i en säkerhetssensor. Men kommer tillsammans under en organisation gör det möjligt för företag att integrera tjänsterna mer organiskt och upptäcka hot nätverk snabbare.

Enligt villkoren i avtalet kommer Cisco att betala $ 452.500.000, liksom “lagringsbaserade incitament” för Lancope som anställs i företaget Cisco.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Prislappen är inte obetydlig även för Cisco, men med tanke på företagets fokus på att säkra sina nätverk för sakernas Internet, är ganska lätt att kartlägga ROI. Med över 50 miljarder enheter förväntas bli ansluten med 2020, är ​​Cisco förväntar sig en ramp upp i nätverksförsök överträdelser, som aktörer hot kommer att ha fler möjligheter att bryta företagets säkerhet.

Som företag digitalisera, säkerhetsutmaningar snabbt utvecklas “, säger Rob Salvagno, VP av Cisco Corporate Development, i ett uttalande.” Realtids synlighet och förståelse av hur varje maskin eller enhet i nätverket blir kritisk i att anpassa företagens förmåga att identifiera och svara på nästa våg av cyberhot.

Cisco sade Lancope affären bygger på andra nyförvärv säkerhet, inklusive Öppen, Portcullis och Neohapsis.

Tillkännagavs i juni var 635.000.000 $ Öppen affär som syftar till att påskynda utvecklingen av Cisco Cloud Levereras Security portfölj.

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, säkerhet, Pentagon kritiseras för cyber -emergency svar av regeringen vakthund

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund