Dell lanserar Latitude 3330 bärbar dator för studenter och småföretag

Efter att ha dödat viss framgång med, dess Latitude 10 Windows 8 tablett, inom utbildnings- och företagsmarknader, hoppas Dell att ha en uppföljning hit med sin helt nya Latitude 3330 bärbar dator.

Marknadsförs till skolor och småföretag, startar den nya bärbara på bara $ 419, även om det ger den vanliga utbud av uppgraderingar som kan skicka priserna skyhöga. Till exempel, processoralternativ allt från Intel Celeron 1007U hela vägen till en Intel Ivy Bridge Core-i5-3337U, och du kan utrusta Latitude 3330 med antingen 2GB, 4GB, eller 6GB RAM. Lagringsalternativ inkluderar en 128 GB SSD-hårddisk, 320 GB eller 640 GB hårddiskar, eller en 500 GB “hybrid” hårddisk med en liten mängd av solid-state lagring för snabba starter.

Som med många system som tillgodoser icke-konsumentmarknaden, är Latitude 3330 erbjuds med antingen Windows 8 eller Windows 7 alternativ för OS och fortsätter Dells omfamning av Linux, det finns också ett alternativ för Ubuntu 12.04. 13,3-tums skärm har en upplösning på 1,366×768 och anodiserad aluminium är relativt lätt på 3,4 pounds med 4-cells batteri, och 3,9 pounds med en 6-cells batteri.

Dell försöker pracka säkerhetsfunktioner och förvaltning av Latitude 3330, inklusive stöd för Dell Data Protection | Kryptering (börjar denna sommar, men inte i alla länder), som gör det möjligt för fjärrdatakryptering över flera enheter från en enda konsol. Du får också Trusted Platform Module v1.2 stöd, valfri stöd för Bitlocker och Computrace, och Dell Data Protection | Åtkomstfunktioner (återigen, inte finns i alla länder).

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Dell också släppa en uppdaterad version av sin Mobile Computing Cart, som är avsedd för klassrum och andra miljöer där ett stort antal mobila enheter behöver lagras och uppdateras. Vagnen kan hålla upp till 30 tabletter eller bärbara datorer, som kan laddas och fjärrstyrda (som ett dyrare alternativ) via inbyggd ström och Ethernet-kablar. Opåverkad versionen av vagnen kostar $ 1,899.99, medan det hanterade versionen körs $ 2,799.99.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet