Amazons Kindle Fire HD kommande specifikationer kan validera affärsmodell

Amazon uppgift prepping nästa sats av Kindle Fire HD tabletter och tech ekosystem åter dreglar över specifikationer för pengarna. Den verkliga vinsten för Amazon är att det kan innebära stora specs till ett bra pris eftersom det kommer att göra massor av pengar på dig någon annanstans.

BGR redovisar sina senaste godbitar på Amazons Kindle Fire HD tabletter, som kan starta i september. De viktigaste hämtställen från rapporten, som knappt kan innehålla sin glädje

BGR satsar på att Amazon kan stå ut med sina tabletter sedan Googles Nexus 7 är trevligt, men kan inte hålla din uppmärksamhet för länge. Apples iPad mini kan få en inkrementell uppgradering. Och Samsung tablett line up är en yawner.

Kanske den största takeaway här är att Amazons affärsmodell för tabletter kan vara överlägsen sina konkurrenter. Först kan Amazon subventionera hårdvaran. Sedan, Amazon vänder Kindle i en shopping kiosk på språng. Och Amazon kommer att sälja några Prime abonnemang också tillsammans med filmer och e-böcker.

Den enda andra företag som kan spela molnet och tjänster spel samt Amazon är förmodligen Google. Då igen, är Google inte upp till samma nivå om handel och val av innehåll. Apple har hårdvara och innehåll, men måste bevisa sig på molntjänster fronten.

I vilket fall som helst bör subventionerad hårdvara segra i tablett krig — och det är redan ute på det sättet — Amazons armé av Kindle Fire enheter kommer att vara i god form.

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

7-tums Kindle Fire HD tablett kommer att drivas av en Qualcomm Snapdragon 800 chip, som är top of the line,. Prissättning kommer att vara ungefär i nuvarande division,. Mer RAM-minne och lagringsalternativ,. Den 8,9-tums Kindle Fire HD kommer att ha en 2560 x 1600 pixlar HD-skärm och främre och bakre kameror.

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Huawei MediaPad M3 okta-core tablett

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Tabletter, Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360- grad cabriolet, tabletter, Huawei MediaPad M3 okta-core tablett