Boxee Box frigivning skjuts tillbaka till november

Om du har väntat på den kommande lanseringen av Boxee Box, du kommer att behöva hålla på som produkten är inte klar ännu. Så mycket för att släppas under första halvan av 2010.

CES, Bränsleceller kommer av ålder på CES 2016, CXO, Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovationer som betyder, CES, Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle, Amazon, CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)

Först meddelade förra året och sedan lägga ut till försäljning på CES 2010, är ​​Boxee Box en Internet-baserade mediacenter som ger filmer, tv-program, musik och foton till en HDTV via Wi-Fi eller Ethernet.

Utvecklare har nu drivit upp lanseringsdatumet till ett obestämt datum i november i USA och Kanada. Det finns inte mycket anledning till förseningen, förutom att det ursprungliga spelet plan var “alltför ambitiös.”

Det finns ingenting om prissättning ännu, men förhoppningsvis kommer de att hålla fast vid det “under $ 200” -serien som nämndes på CES.

Bränsleceller mognat på CES 2016

Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovation som räknas

Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)