Cortana integration med Windows Threshold “sägs vara ute mer troligt

Rykten har cirkulerat ett tag att, Microsoft planerar att införliva sin handdator, Cortana, i nästa stora version av Windows.

Den 11 augusti, vände dessa rykten upp ett hack, med Neowin.net rapporterar att interna “dogfood” bygger på “Threshold”, alias Windows 9, inkluderar Cortana integration. Windows Threshold väntas anlända under våren 2015. En offentlig förhandsgranskning av Threshold kan finnas tillgänglig i höst, enligt mina källor.

Som fallet är med Cortana på Windows Phone 8.1, kommer Cortana vara en app, inte en del av själva operativsystemet, sa Neowin Brad Sams.

Cortana tar sitt kodnamn från Cortana, en artificiellt intelligent karaktär i Microsofts Halo-serien som kan lära sig och anpassa sig. Cortana förlitar sig på maskininlärningsteknik och “Satori” kunskapsdatabas driver Bing att lära sig vad användarna vill hitta, spåra och göra. Cortana är Microsofts alternativ till Google Nu och Apples Siri. Microsoft är mitt uppe i att bredda Cortana tillgänglighet genom olika alfa- och betaprogram över hela världen.

Bygg din distributionsstrategi med hjälp av denna 2014 Microsoft-produkt färdplan, Skrivbordet diehard guide till att göra Windows 8 fungerar som Windows 7, Microsoft Enterprise Primer på Dynamics ERP, IT Pro Survival Guide till Windows 7

Cortana är kärnan i Microsofts makeover av hela “skal” – kärntjänster och erfarenhet – i framtida versioner av Windows Phone, Windows och Xbox operativsystem. Att Cortana tillgängliga på alla tre plattformar passar in med, Microsofts “One Windows strategi.

Microsoft har arbetat på att göra en personlig digital assistent tillgänglig som en del av Windows sedan 201 1, om inte förr. Tjänstemän lovade scenarier där användarna skulle kunna berätta sina datorer till “skriva ut min ombordstigningskort på Southwest” och har sina system hoppa automatiskt till handling. Det magiska bakom kulisserna skulle vara en kombination av Microsoft Bing, Tellme talteknologi och vissa naturliga språk-plus-social graph hopkok. (Microsoft flyttat sitt tal laget i sin Online Services enhet, till synes för att underlätta arbetet med Bing laget, i slutet av 2011.)

Vissa Microsoft chefer sade att denna typ av assistent skulle vara osannolikt att visas förrän någonstans mellan 2014 och 2016, hävdar Microsoft hade beslutat att vänta tills det hade något revolutionerande, i stället för evolutionär, att göra debut den här typen av ny Assistant tekniken.

Med ett eventuellt införande av Cortana på funktionslistan Threshold är nästa version av Windows ser ut att innehålla en hel del nya funktioner och förbättringar. En ny, mini “Start-menyn, förmågan att, köra fönster Metro-stil appar på skrivbordet, samt avlägsnande av den Charms bar, och, införandet av ett virtuellt skrivbord förmåga, är alla sägs vara sannolikt att ingå i Threshold .

Twitter reaktion på Apple Launch

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger, säkerhet, Android lockscreen bypass: Google fläckar skavank på Nexus 5X telefoner

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

Android lockscreen bypass: Google lappar skavank på Nexus 5X telefoner