Dell: s Fasttrack: nu sjöfarten populära system över natten

Dell lanserar en ny tjänst, kallad Fasttrack, som sätter de mest populära bärbara datorer i händerna på konsumenter eller företag i en dag eller två.

För konsumenterna är det företag som erbjuder leverans nästa dag på de mest populära systemen – inklusive en bärbar dator, en stationär och en minidator. För företag är turn-around tid två dagar för en uppställning av fyra modeller av bärbara datorer med sju olika konfigurationer.

Genom att spåra kundorder, Dell identifiera vilka bärbara datorer är de mest populära och hålla dessa system till hands för snabb leverans. I ett uttalande, Erik Dithmer, vice president och general manager för Dells små och medelstora företag division, sade

Den nya Fasttrack för Business program handlar om att svara på kundernas krav och ge dem alternativ i hur de väljer att köpa och använda Dell-teknik. Majoriteten av kunderna kommer att fortsätta att fullt ut konfigurera sina bärbara Latitude-datorer, men nu har vi ett alternativ för dem som snabbt behöver mobila lösningar för en ny medarbetare, innan en affärsresa eller när de behöver en ersättningsenhet snabbt.

Moln, Michael Dell tar ordförande plats VMware ombord, moln, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, Dell, Dell Technologies inlägg Q2 resultat, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Intressant nog, har sitt ursprung i Fasttrack programmet i Ideastorm, företagets virtuella förslagslåda som gör att kunder och anställda att erbjuda upp förslag på hur man kan förbättra verksamheten. Förslaget som utlöste detta program, förmodligen från en person, sade att det var galet att en förkonfigurerad dator utställningsmonter på plats och inte anpassas på något sätt skulle ta så mycket som fem veckor att frakta. Kundens post sätta allt på spel för Dell när han skrev

om jag köper en enhet som du visar på webbplatsen som din standard, skulle jag kunna få det nästa vecka inte 5 veckor. anser också det faktum att jag betalar dig idag och du inte leverera produkten i ytterligare 5 veckor. Det är ett lån till DELL med något intresse, och Dell är inte att ge mig en rabatt för att vänta heller.

Bra sagt.

Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies inlägg Q2 resultatet

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar