Stora kanonerna skjuta ämnen på on-demand CRM

Vi skulle vara i vördnad för Oracle, Microsoft, SAP. Men jättarna i affärssystem planen har visat sig impotent att hejda on-demand CRM. Ingen av dem är ens försöka fånga marknaden, slappt lösa istället för en defensiv erbjudande som kan, om de har tur, hjälpa dem hålla fast vid några befintliga konton.

Stora datamängder, Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant, stora datamängder, SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse, SAP, Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award, stora datamängder, SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget

Ingenting om Microsoft CRM eller SAP CRM (Jag kommer inte ens börja försöka reda ut Oracle ännu) kommer att fresta någon kund med en allvarlig kliar att omfamna on-demand-modellen.

Steve Hamms Business berättelse om SAP tillkännagivandet har en stor citat från Salesforce.com användare Fred Rosenzweig, vd för SAP kund Electronics for Imaging (EFII).

Det finns olika DNA för en traditionell mjukvaruföretag och on-demand mjukvaruföretag, “Rosenzweig säger.” Salesforce.com har en mycket trevlig enkel att använda gränssnittet. De är bra på att lyssna på sina kunder.

Översättning: Traditionell programvara är svårt att använda och säljarna aldrig lyssnar på oss. Sanningen är, de påstådda jättar affärssystem helt enkelt inte få hur mycket av ett hot on-demand-modellen verkligen är.

Eller kanske de gör, och de har bestämt sig för att bästa strategin är att springa runt skriade en hel del med sina ögon och öron täcks upp.

Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant

SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse

Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award

SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget