Amazon driver uppdatering Kindle Paper eboksläsare

Mitt i all hullabaloo över nya Kindle Fire HD och HDX tabletter, har Amazon inte glömt de ödmjuka Kindle Paper, och har planer på att driva en uppdatering av hårdvara för att lägga till nya funktioner.

Överst på listan över förbättringar för julhelgen är integration med sociala webbplats Goodreads, så att användarna kan dela passager, se vad andra läser, hålla reda på sina böcker och kurstitlar efter att ha avslutats.

En annan nyhet är Kindle fritid, som är en förlängning av den inbyggda föräldrakontroll som ger föräldrar ett snabbt och enkelt sätt att uppmuntra barnen att tillbringa mer tid med att läsa genom att välja dagliga mål, plocka böcker att läsa och spåra barnens framsteg genom böckerna.

Slutligen finns det Cloud samlingar, som gör Kindle Paperägare att organisera böcker, tidningar och tidskrifter i anpassade samlingar och använda Amazons Whispersync teknik synkroniserar samlingarna över Kindle enhet.

Den nya Kindle Paper är redan bäst e-läsare i världen, och vi är glada över att göra det ännu bättre med nya funktioner vi tror läsare kommer att älska “, säger Peter Larsen, Vice President, Amazon Kindle.” För det första vi re kombinera världens största e-läsning gemenskap och världens största nätverkstjänst för bokälskare med nya Goodreads integration. För det andra, med tanke på den stora kunden svar på vår tablett version av Kindle fritid, vi är glada att utöka denna funktion för Kindle Paper, hjälpa föräldrar uppmuntra sina barn att läsa mer.

Detta fria, andra-the-air uppdatering kommer att levereras automatiskt till Kindle Paper enheter under de kommande veckorna. Alternativt kan användare besöker www.amazon.com/kindlesoftwareupdates att ladda ner programuppdateringen med start idag.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell