Apples kock: Produktlanseringar mer om 2014

Apples vd Tim Cook sade att företaget har nya produkter lanseras i höst, men indikerade att den verkliga cykeln kommer att bli mer av en 2014 historia.

Hela Apples andra kvartalet telefonkonferens, sade Cook han var övertygad om företagets produktportfölj och att Apples produkter konkurrerar bra mot Googles Android och Samsung på många fronter.

Men för investerare väntar på några tips som Apple skulle lansera nya saker, räckte Cook ut lite besvikelse.

Steve Milunovich, analytiker på UBS frågade Cook

Tim, hänvisade dig att falla tillkännagivande av produkter. Är det indikerar att det inte kan vara betydande nya produkter tills bokstavligen Fall? Slutet av september vilket innebär att September kvartalet kunde se en hel del som i juni kvartalet? Är att en del av vad du antyder eller var du är mer allmänt?

Cook sade

Jag vill inte vara mer specifik. Men jag bara säga att vi har några riktigt bra saker som kommer under hösten. Och över hela 2014.

Reaktionen i efter timmar handel var snabb som Apples 7 procent vinst bleknade snabbt på kommentarer.

Apple Q2: Få citroner, fortfarande gott om saft, Apples finans Q2: $ 43.6B i intäkter, dubbel avkastning program, missar utsikter

Nedre raden: Apples kvartal var fast, utsikterna var lite ljus och folk var villiga att leva med det verklighet för juni kvartalet. Cook i september kvartalet prat kan ha frågat efter tre månader för mycket i tålamod avdelningen.

Tidigare: Apple uttalande

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppning weekend iPhone 7 försäljning, innovation, Apples misslyckades mode chansning

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

Apples misslyckades mode chansning