AT & T BlackBerry Z10 förbeställa upp i morgon med lanseringen den 22 mars

Jag har njutit min tid med, BlackBerry Z10, men tyvärr är det för närvarande endast tillgänglig utanför USA. Att alla förändringar i två veckor när AT & T lanserar Z10 den 22 mars Pre-order faktiskt börjar i morgon, den 12 mars på AT & T.

BlackBerry Hub fungerar som en central plats för din e-post och samtal. Du kan enkelt kika in hubben från en app med ett svep för att se vad som är nytt, sedan omedelbart dra tillbaka till vad du gjorde,. Den nya BlackBerry pekskärm tangentbord lär sig hur man skriver och anpassar sig till din maskinskrivning stil så att du kan skriva snabbare och mer exakt, har BlackBerry fans länge älskade BlackBerry Messenger (BBM). Den nya BlackBerry Z10 har BBM video och Screen Share så att du kan fånga upp ansikte mot ansikte och dela innehållet på skärmen med din vän eller kollega, ta bilder och skapa minnen är lättare med Time Shift, en häpnadsväckande kamera funktionen som fångar ögonblicken före och efter det att du trycker på avtryckaren för att låta dig skapa den bästa bilden, och BlackBerry Story Maker, som låter dig väva dessa stunder tillsammans för att skapa en film på bara ett par dragningar,. BlackBerry Balance-teknik kan du använda din Z10 för arbete och spela utan att äventyra säkerheten för ditt företag relaterat innehåll när den är ansluten till BlackBerry Enterprise service 10

AT & T version av BlackBerry Z10 kommer detaljhandeln för $ 199,99 på ett avtal om två år. Det finns inga olika konfigurationer eftersom alla Z10 modeller levereras med 16 GB internt lagringsutrymme och en microSD-kortplats som stöder kort upp till 64 GB i storlek.

Denna modell kommer att stödja AT & T: s snabba LTE-nät och erbjuder alla de stora dragen jag har skrivit om. AT & T bland annat följande i sitt pressmeddelande

BlackBerry Z10 är en effektiv kommunikationsfokuserade enhet, BlackBerry Z10 recension, BlackBerry 10 och Z10: 10 saker jag gillar och 5 saker jag inte, BlackBerry Q10: Händerna på den gäckande tangentbordet utrustade luren, BlackBerry 10 är den första BlackBerry att fullt ut stödja BYOD, BlackBerry 10 lansering händelse styrkort, BlackBerry Z10: Dagliga förar tack vare dessa 10 program och genvägar (skärmdump galleri), BlackBerry Z10: 48 timmar med BB10 touch-screen luren

BlackBerry Hub fungerar som en central plats för din e-post och samtal. Du kan enkelt kika in hubben från en app med ett svep för att se vad som är nytt, sedan omedelbart dra tillbaka till vad du gjorde.

Den nya BlackBerry pekskärm tangentbord lär sig hur man skriver och anpassar sig till din maskinskrivning stil så att du kan skriva snabbare och mer exakt

BlackBerry fans har länge älskat BlackBerry Messenger (BBM). Den nya BlackBerry Z10 har BBM video och Screen Share så att du kan fånga upp ansikte mot ansikte och dela innehållet på skärmen med din vän eller kollega

Ta bilder och skapa minnen är lättare med Time Shift, en häpnadsväckande kamera funktion som fångar ögonblicken före och efter det att du trycker på avtryckaren för att låta dig skapa den bästa bilden, och BlackBerry Story Maker, som låter dig väva dessa stunder tillsammans för att skapa en film på bara ett par dragningar.

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

BlackBerry Balance-teknik kan du använda din Z10 för arbete och spela utan att äventyra säkerheten för ditt företag relaterat innehåll när den är ansluten till BlackBerry Enterprise Service 10

Den Z10 är den bästa BlackBerry-enheten jag någonsin personligen använt och det ska bli intressant att titta på den första riktiga nya BlackBerry USA-lanseringen sedan ett par år.

 berättelser

BlackBerry Z10 är en effektiv kommunikationsfokuserade enhet

BlackBerry Z10 recension

BlackBerry 10 och Z10: 10 saker jag gillar och 5 saker jag inte

BlackBerry Q10: Händerna på med den svårfångade tangentbordet utrustade luren

BlackBerry 10 är den första BlackBerry att fullt ut stödja BYOD

BlackBerry 10 lanseringen händelse styrkort

BlackBerry Z10: Dagliga förar tack vare dessa 10 program och genvägar (skärmdump galleri)

BlackBerry Z10: 48 timmar med BB10 touch-screen luren

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell