Australia Post IT-underhåll tar ner online-system

Planerat underhåll av Australien Posts IT-teamet fällde flera av organisationens system på måndag, som först rapporterades av ABC.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, Quantum computing kan har gjort mål i Australian forskningsfinansiering runt

En Australia Post talesman berättade webbplats som samtidigt avbrott inte inträffar ofta – det har funnits någon under de senaste två åren – de tekniska frågorna har påverkat en del av sina online-tjänster, elektroniska betalningar, realtidspaketspårning, och interna e-postmeddelanden .

Men Australien Post säkra på att e-post och paketleveranser inte har påverkats.

Telekomföretag;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data billiga och fri röst, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar, SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, e-handel, PayPal utökar samarbetet med Mastercard

Talesmannen tillade att det har gjort “stora framsteg” om ändring av frågan.

Australia Post har varit under fortsatt press att fokusera på att erbjuda e-handel-driven logistik och leveranslösningar för att klara minskningen av traditionella brevförsändelser.

Under verksamhetsåret 2013-14, det statliga organisationen rapporterade att vinsten efter skatt minskade 34,5 procent till AU $ 116.200.000 jämfört med föregående år.

En stor del av nedgången berodde på dess postverksamhet ser en betydande nedgång i brevvolymerna – varav 97 procent var resultatet av stora företag och myndigheter flyttar posttjänster på nätet – och fortsatt höga fasta kostnader.

Australia Post har undertecknande på ytterligare australiska företag till dess MyPost Digital brevlåda eftersom det lanserades 2012. Det finns nu 46 australiska företag och statliga organisationer som redan använder tjänsten, inklusive Westpac, Telstra, AMP, Sydney vatten, och den federala regeringens MyGov.

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

PayPal utökar samarbetet med Mastercard