Cisco köper samarbete app leverantör Assemblage för Internet-of-allt

Cisco meddelade på fredagen att den har för avsikt att köpa Assemblage att fungera som en annan tillgång i den pågående Internet-of-allt spelplan.

Cisco hoppas att australiska IT-chefer kommer att börja återinvestera efter avvaktar utgifterna 2013.

Assemblage producerar samarbete i realtid program för delad whiteboard, presentation sändningar och skärmdelning.

Cisco särskilt bjudet Assemblage stöd för ett klick browser-to-browser konfigurationer utan att kräva extra nedladdningar, plugins, eller installationer.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

Hilton Romanski, Senior Vice President och chef för affärsutveckling på Cisco, konstaterade i ett blogginlägg på fredagen att Assemblage produkter stödjer åtminstone 40 olika filtyper, antyder vittgående möjligheter för portföljen.

Dessutom visar Assemblage erfarenhet integreras med tredjeparts moln ekosystem applikationer som Box och Google en nära anpassning till Ciscos samarbetsstrategi och vårt engagemang för enkelhet och kompatibilitet.

Med kontor i San Francisco och Köpenhamn kommer Assemblage ingenjörsteam integreras med Ciscos Collaboration Technology Group att samarbeta på webbutveckling.

De finansiella villkoren för förvärvet inte röjs.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”