Kina flygvapen att konstruera kommunikationsnätverk 2020

Kinas civila luftförsvaret kommer att slutföra byggandet av ett digitalt hanterande system 2020.

Systemet kommer att innehålla en grundläggande nätverk för utbyte av information, tillsammans med system på alarmerande, befallande, räddning och integrerat stöd, Bai Jianjun, chef för nationella kontor Civil Air Defense berättade Xinhua nyhetssida på måndag.

På frågan om digitaliseringsprocessen hittills, säger Bai regionala optiska fiberkommunikationsnät redan installerat i mer än 80 procent av Kinas provinsiella regioner under det senaste decenniet.

Hörbara alarmerande system också hade genomförts i mer än 95 procent av alla städer, tillade han.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

Andra asiatiska länder har också använt det för militära och försvarsändamål. Sydkorea i juli utvecklade och avslutade, nio slagfält applikationer för Samsung och andra Android-baserade smartphones, för landets väpnade styrkor. Taiwan lanserade också en femdagars övning i juli, med hjälp av datorsimuleringar av en attack från Kina, för att analysera hur landets militär kan utföra i krig miljö.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”