Apple överklagande ogillas för “App Store” varumärke

Den australiska federala domstolen har avfärdat ett överklagande av Apple mot den australiensiska justitie av varumärken som den har äganderätten över löptiden “App Store”.

Domen, som levereras i Sydney på onsdag vid Rättvisa Yates, konstaterade att begreppet “” App Store “måste ses som inte är i stånd att särskilja de angivna tjänsterna som Apples tjänster”, och att det därför inte kan godtas sin varumärkesansökan.

Apple tog första registratorn till domstol i mars 2013 efter “App Store” varumärke initiala acceptans i juli 2008 upphävdes innan själva registreringen kan inträffa. Beslutet av Marks Office handel vid den tidpunkt som anges att Apples App Store inte erbjöd något att skilja sig från de tjänster som tillhandahålls av app butiker av liknande företag, vilket krävs enligt 41 § (5) i varumärkeslagen.

Apple överklagade beslutet, att ta emot ett datum för huvudförhandling i september förra året, med försöket att äga rum i den federala domstolen i Sydney från November 18, 2013.

I november 2013 Justice Yates, hört bevis från lingvister, om semantiken för termen “App Store”, och om det nödvändigtvis åberopar Apple eller Apple-produkter.

Apple hävdade i december 2013 som 2008, när Apple började använda App Store i samband med lanseringen av sin iPhone, termen “app”, ändras till att bli sammankopplade, med de produkter som Apple erbjuder.

Justice Yates, reserverade dom, den 5 december förra året, innan en slutgiltig dom den 3 december 2014.

År 2011 i USA, lanserade Apple en liknande stämningsansökan mot Amazon över användningen av termen “App Store”, som Amazon använder termen “Appstore” att sälja sina tjänster. Men Apple, tappade rättegången, i juli 2013.

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

“Med mer än 900.000 program och 50 miljarder nedladdningar, kunder vet var de kan köpa sina favoritprogram,” Apple sade då.

Vi har inte längre ett behov att fortsätta vårt fall mot Amazon.

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik