CES 2013: De två galnaste utseende datorlådor på CES

Stationära datorer var mestadels en eftertanke på CES – såvida inte du räkna lägga touch kapacitet till Windows 8 allt-i-ett-datorer – och stationära komponenter hade en ännu lägre profil på mässan. Så låt oss ge rekvisita till chassiBryggare Win, som gav en liten KRAFT med ett par väldigt olika utseende datorlådor.

CES, Bränsleceller kommer av ålder på CES 2016, CXO, Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovationer som betyder, CES, Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle, Amazon, CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)

D Frame, som visas ovan, tar sitt utomhus ledtrådar från tidigare experiemental fall som Antec Skeleton och LanBoy luft, men huvudet i en Tinkertoy riktning. Enligt Anandtech, är skärperören (11 i alla) tillverkad av aluminium och de klara sidopaneler av glas. Det visades i både röda och orange alternativ och per Engadget, påstår sig vara “krossa säker och stötsäker.” Det har också plats för tre 3,5-tums enhetsfack, ett par av 2,5-tums enhetsfack, åtta PCI-kortplatser och stora nätaggregat.

Om du vill ha en något mer elegant, men fortfarande radikal, tillvägagångssätt, kan H Frame överklaga mer. Dess fin-liknande design skyldig till diamantbladskärning av dess aluminiumplattor. Trots den ovanliga formen, det finns plats i chassit för tre 3,5-tums enheter och en 2,5-tums en, bland andra delar. Det har också en tydlig sidopanel. Utseendet påminner om den galna Darwin Machine Hammer HMR989 spel P C släppt ett par år tillbaka, men något mindre “där ute.”

Självfallet kommer dessa fall inte tilltalar alla – eller nästan alla, särskilt eftersom varje kommer att kosta $ 399. I Win är klokt att begränsa produktionen av varje chassi till mycket små mängder – 500 av D Frame och bara 100 av H Frame. Kommer du att vara en av de få att bygga din nästa dator med en av dessa? Hursomhelst, om du vill se fler bilder på D Frame och H chassi, chef till denna webbplats.

Bränsleceller mognat på CES 2016

Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovation som räknas

Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)