CIO Saunders stål sig att gå “postal”

Bluescope avslöjas Saunders destination i ett kort uttalande, förra veckan.

Stålföretaget som heter Saunders ersättning som, leveranskedjan utförande manager – Asia Pacific med livsmedel jätte, Mars Corporation, Andrew Baker.

Baker – som övervakade utplacering av en SAP, initiativ inom alla affärsfunktioner – börjar med Bluescope, från den 1 februari.

Kathryn Fagg, VD för Bluescope Steel Australian, Building och Logistics Solutions enhet, erkände, “viktigt bidrag” tillverkad av Saunders till företaget.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Fagg hänvisade särskilt till Saunders arbete för att hjälpa, Bluescope övergång från en verksamhet förälder BHP till en, börsnoterade företag, integrationen av United States, byggnad och arkitektoniska produkter företaget Butler Manufacturing, till Bluescope och genomförandet av SAP över nya, Zeeland stålbranschen.

Saunders beror på att börja på Australia Post i mitten av mars efter en “övergångsperiod” i Bluescope med Baker, en talesman för Bluescope berättade webbplatsen Australien.

En talesman för Australia Post bekräftade Saunders var den första CIO att vara anställd av organisationen sedan avgång Valda Berzins till Victoria polisen för två år sedan.

Han är att rapportera till den chef som har att hantera IT i Australien Post under den tiden, Mark Howard, general manager, corporate infrastrukturtjänster division.

Talesmannen beskrivs Saunders roll som ta ansvar för “den övergripande förvaltningen av IT inom Australien Post, se till att informationstekniken fortsätter att ge en stark bas för stöd och tillväxt av [] affärer”.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst