Cisco köp banar väg för bättre lagringslösningar

Cisco Systems meddelade på tisdagen att det är i färd med att förvärva fillagring lösningar företaget NeoPath Networks. NeoPath smarta tjänster och File Director produkter kommer att integreras i Ciscos datacenter, Switching och Security Technology Group, id = “6038418”> Cisco sade i ett uttalande.

Tekniken kommer att öka Ciscos tjänsteorienterade nätverksarkitektur, eller SONA, sade företaget. NeoPath är ett privatägt företag, och villkoren för affären har inte offentliggjorts. Cisco gjorde uppger att affären, i avvaktan på godkännande, bör stänga senast den 28 april 2007.

Cisco köper behållaren startup ContainerX

Tech arvet från de olympiska spelen i Rio

? Nätverk, Cisco köper container start ContainerX, innovation, tech arvet från de olympiska spelen Rio, Sakernas Internet, Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstrukturering, nätverk, Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera

Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstruktureringen

? Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera