#CXOTALK Transformation hemligheter från Dale Carnegie

Dale Carnegie Training

Digital omvandling innebär att be människor att ändra och ompröva sina antaganden om arbete, kunder, affärsmodell, processer, och mycket mer.

Förändring är den verkliga anledningen till att digital omvandling är så svårt. Även ny teknik innebär utmaningar, är affärer om människor, och det betyder kultur och tänkesätt skift. Svårigheten i samband med organisatoriska förändringar är välkänd för alla som har försökt att förnya eller göra något nytt.

Betydelsen av denna fråga ledde mig till Joe Hart, vd för Dale Carnegie Training. Du vet, folk bakom den berömda boken, Hur man vinner vänner och folk Influence. Denna organisation är verksam i 90 länder, har funnits sedan 1912, och har en helt synonymt med stor ledning.

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Jag bjöd Joe som en gäst CXOTALK att lära oss hemligheter kommunikation och ledarskap. Samtalet pågick i 45 minuter, och du bör titta på hela videon för en snabb förståelse av Dale Carnegie strategi. Du kan också läsa en fullständig utskrift.

Här är en sammanfattning video, där Hart erbjuder rådgivning, baserad på Dale Carnegie principer, för att leda omvandlingen och förändring i organisationer. Han talar också om grunderna för att skapa större inflytande.

Efter videon är en redigerad avskrift av detta korta avsnitt från vår diskussion. Summan av kardemumman: behandla människor med respekt och lära sig att förstå deras perspektiv. Ledarskap och inflytande börjar med äkta empati som tänkesätt, men gör inte misstaget att förvirrande empati eller medkänsla med svaghet. Fortsätt läsa för att lära sig mer …

Hur kan en ledare driva framgångsrik förändring i deras organisation?

Ibland människor kommer att få ett par datapunkter och sedan extrapolera det hela vägen till slutet, och gillar vad som händer. Det motstånd, som rädsla, är internt driven.

Det första är “Hur man hanterar själv och omfamna vad som kan vara något riktigt bra för mig eller riktigt bra för företaget?” Har en positiv attityd, en öppen attityd åtminstone, och verkligen titta på hur jag reagerar på saker.

Som en ledare, erkänner de människor som ofta är rädda för förändring. Jag tror att nummer ett inte bara komma ut och förändra saker. Innan du ändrar, lyssna på människor och tala om vilken typ av förändring. [Fråga] “Vilken typ av förändringar tror du vi behöver här,” och lyssna för att samla in och förstå. Ta dessa olika synvinklar beaktas. Så det är inte bara min plan, det är vår plan.

Vi arbetar tillsammans på en plan och då är frågan hur jag kommunicerar det? Det sista du vill är att någon ska höra om detta genom ryktesvägen. Där det finns brist på kommunikation, det finns ett vakuum, vilket skapar skvaller och oro. Ut före förändringen, så mycket som möjligt, och försöka främja öppenhet.

Fel väg att gå om förändring är att säga, “Här är vad vi gör och du får bättre ombord.” Ett bättre sätt är att engagera människor, så vi arbetar på förändringen tillsammans, kommunicera denna förändring tillsammans. Var öppen för frågor och försöka vara empatisk. Inte bara för att säga, “Titta, bara suga upp eller vad problemet kan vara.” Vi måste sätta oss i den andra personens skor och försöka se saker ärligt från den andra personens synvinkel.

Genom att göra det, kan vi slutligen flytta en hel organisation eller avdelning för att ändra.

Hur kan vi öka inflytande?

Ibland eld vi saker så snabbt vi inte tänker på konsekvenserna av de ord vi använder, till de saker som vi kommer att säga, eller sätta oss i en situation där mottagaren av meddelandet. Inflytande verkligen börjar även i detta sammanhang.

Det finns undantag från denna. Det finns människor som är djärv. Det finns människor som är kränkande. Det finns människor som följeslagare bara för att de är ovanliga.

Samtidigt, några av de största tanke ledare är människor [som] respekt och kommunicera detta perspektiv på ett sätt som i slutändan kommer att hjälpa, eller inflytande, en publik.

Även du, här, med denna show, försöker att ge din publik med värde. Så i grund och botten, du försöker [praktiken] vad Dale Carnegie och vi hyllar. [Vi försöker] sätta oss i publik skor och frågar: “Hur kan vi erbjuda något?”

Den största möjligheten att påverka börjar med den andra personens synvinkel. Var lyhörd eller uppmärksam på detta.

CXOTALK ger världens mest intressanta innovatörer direkt till dig, utan filter eller avbrott. Se vår lista över kommande avsnitt och läsa hela avskrift av episod 186.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst