Bluewolf tillägger Financial som strategisk partner

San Francisco-baserade Bluewolf, en av Salesforce.coms mest konkurrenskraftiga installations- och integrationspartner, har skapat en strategisk relation med moln fakturerings expert FinancialForce.com.

Bluewolf är leader of the pack för molnet CRM-lösningar, Cloud redovisning ansökan integreras tätt med Salesforce.com

En del av Salesforce molnapplikationer utvecklare ekosystem tillhandahåller Financial redovisning professionella tjänster och faktureringsapplikationer.

Den nya alliansen kommer att möjliggöra Bluewolf för att skapa vad det beskriver som 360-graders-view kundrelationssystem som täcker både front office (genom försäljnings- och marknadsföringstillämpningar) och back office (med bokningar och faktureringssystem).

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Integratorn har faktiskt redan gjort detta för ett par referenskonton, den nya alliansen formaliserar just deras förhållande.

Här är några perspektiv från en av dem, Jonathan Adlerstein, CIO på Plymouth Rock Energy

I stället för att investera i underhåll av styva, på lokala system, frigör molnet oss att fokusera på anpassningar och innovationer som uppfyller kundernas behov och skapa en första-move fördel på marknaden. Arbeta med Bluewolf och FinancialForce.com, har vi integrerat vår försäljning, kundvård, marknadsföring och faktureringsinformation i molnet, vilket gör att de anställda på alla nivåer att äga någon kundkontakt.

Den heliga graal: Att hjälpa organisationer att minska den tid det tar att skicka fakturor, vilket i sin tur bör leda till en snabbare vändning av fordringar.

 berättelser

Bluewolf är leader of the pack för molnet CRM-lösningar

Cloud redovisning ansökan integrerar tätt med Salesforce.com

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar