CeBIT: ny teknik hedrad

webbplatsen Australien höll konstituerande Emerging Technology Innovation Awards i går kväll i samband med CeBIT. Ta toppriser var en produkt från Consulvest Australien kallas Dead on Demand Digital Shredder.

Attaché Software Australien (attaché); Consulvest Australien (Dead on Demand Digital Shredder), Eaton Elkvalitet (Powerware BladeUPS), E-Novation (M3), FileSphere (FileSphere Enterprise), Fortune Tec (S21T Super hemmabio PC Case), Hitachi DZ-HS303SW), MailGuard (CaptureMail); mHITs (person-till-person betalningar via SMS), Mobbiexpress International (MobbieBanker); NetComm (NB9W), Netgear (DG834GV Integrated ADSL2 + modem och trådlös router med Voice), Nuance (PDF Converter Professional 4), Plantronics (Plantronics M15D), Raritan (Command NOC); salesforce.com (AppExchange); Softwin (BitDefender Internet Security v10), Strix Systems (Access / Ett Outdoor Wireless System), Tumbleweed Communications (MailGate 5600 Appliance); Viocorp International (Viostream); MyNetFone

Den “dokumentförstörare” är en portabel, enkel att använda enhet som säkert raderar hårddiskar i utrangerade datorer på många gånger hastigheten för befintliga diskrensning teknik. Enligt Consulvest verkställande direktör, Jorge Silveira, “Det är hur James Bond skulle torka sin hårddisk.

Intag Hedersomnämnanden var CaptureMail från MailGuard, AppExchange från salesforce.com och M3 från E-Novation. Redaktörer från webbplatsen Australien siktas genom de många Award poster för att komma upp med en “kort” förteckning över 20 produkter och tjänster. Poster bedömdes på hur de mätte upp i flera olika kategorier, inklusive innovation, produktivitet, ROI, och enkel hantering.

CXO, Den digitala omvandling samtalet övergår till hur, CEBIT, 10 kit för att komma igång på sakernas Internet och hårdvara hacka, CEBIT, Den smarta drönare som kan flyga sig utan GPS: Photos, hårdvara, datorer som kommer att hjälpa forskare steg närmare Big Bang

Emerging Technology Innovation Awards hölls i slutet av den andra dagen av CeBIT händelse i Sydney. En fullständig lista över finalisterna återfinns nedan.

Den digitala omvandling samtalet övergår till hur

10 kit för att komma igång på sakernas Internet och hårdvara hacka

Den smarta drönare som kan flyga sig utan GPS: Bilder

Datorerna som hjälper forskarna steg närmare Big Bang