Elektrisk Pocket ger BugMe! till BlackBerry

En av mina favoritprogram från väg tillbaka när jag hade Palm OS-enheter var BugMe! Denna ansökan får mig att fånga handskrivna anteckningar och som anpassade larm. Idag ser vi att Electric Pocket släppt en version av BugMe! för BlackBerry-enheter och ger samma funktionalitet som vi såg över 10 år sedan, tillsammans med förbättringar som speglar dagens teknik. Störa mig! för BlackBerry finns i BlackBerry App World butik för $ 2,99 och det finns en gratis “3 not” trial tillgängliga.

Störa mig! för BlackBerry låter dig ta anteckningar och sedan ställa dessa anteckningar som en påminnelse. Denna uppdaterade version kan du också starta Internet webbadresser, hoppa till e-postprogram med e-postadress hyperlänkar och ringa samtal med telefonnummer hyperlänkar. Störa mig! anteckningar kan skapas från e-post, texter, uppgifter och möten, och delas med andra via SMS eller e-post. Anteckningar kan prioriteras och fann lätt med den inbyggda sökfunktionen. Kortkommandon är en viktig del av BlackBerry-enheter och finns i BugMe!

BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln

“Quadrooter” brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner

BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter

BlackBerry “förbättrad” krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende

Säkerhet, BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln, säkerhet, Quadrooter “brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner, rörlighet, BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter, säkerhet, BlackBerry” förbättrad “krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende