En explosion i appar utveckling innebär säkerhets huvudvärk för CIO

Säkerhetsöverträdelser aldrig ser bra ut på en CIO resumé, men explosionen i applikationsutveckling snabbt ökar sannolikheten för en allvarlig dataintrång. Det beror på varje applikationsutveckling team behöver en kopia av produktionsdata för att testa mot, lägga till en annan väg för hackare.

En färsk studie beställd av Actian fann att 43% av företagsledarna skulle skjuta deras CIO / CTO om det fanns en säkerhetsöverträdelse från en teknisk investering.

CIO är pressade att påskynda utvecklingen av appar. Varje applikationsutveckling team behöver en klon av produktionsdatabasen för att testa mot. Det klon innehåller känslig information såsom kreditkortsnummer, personnummer, och mycket mer.

När det finns flera appar utvecklingsteam, det finns nu flera nya sätt för att känsliga data brytas.

Business med en hastighet av appar …

Det finns en app för det … “har gått in i vårt språk och dagligt bruk Business prestanda alltmer knutet till snabba apps utveckling. – Det är hur”. Kundens upplevelse “definieras för en digital affärsinformation Men trycket att utveckla fler appar och snabbare, ökar säkerhetsrisken för hela företaget.

Vad kan en CIO göra? Även om de köpte varenda datasäkerhet verktyg säljs i stora årliga konferensen RSA, det sannolikt inte skulle vara tillräckligt. Bestämda hackare kommer alltid att hitta en väg in.

Data maskering, men i kombination med en virtuell metod databas, är en lösning som vinner dragkraft. Det används av några av världens största organisationer, såsom Cisco Systems och Molina Healthcare.

Data Management, Godan, mata världen med öppna data, stora datamängder, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, moln, Ansluten behöver moln era bättre nätverk, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Okrossbar säkerhet …

Data maskering är inte som kryptering, som kan brytas. Data maskering skriver data utan att ändra formatet – vilket gör det säkert att använda av någon (ledsen hackare!). Även om hackare komma in i företaget den maskerade uppgifter ser riktigt men är fullständigt meningslöst att dem.

Gjort rätt, Data Maskering kombineras med en virtuell metod databas kan påskynda en app utvecklingsprojekt 12 månader till sex månader eller mindre, i synnerhet när organisationerna antar en devops tillvägagångssätt som betonar en kultur av kontinuerlig testning och driftsättning.

När program kan säkert levereras månader tidigare än planerat det håller hela verksamheten konkurrenskraftig. Och som skyddar många arbetstillfällen – inte bara CIO talet.

Utan rätt verktyg är uppgifter maskering och provisione nya databas kloner enormt arbete och tidskrävande och det innebär många stora företag försöker en genväg: de bygger en säkerhetsgräns runt deras app utvecklingsteam och hoppas att ingen hittar ett hål. Det finns alltid ett hål.

Godan, mata världen med öppna uppgifter

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

Ansluten behöver moln era bättre nätverk

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip