Stora Data i Brasilien: Ledande ett lyckat projekt utan IT kompetens

Kommunicera behov till en teknisk avdelning utan att nödvändigtvis ha IT-kompetens är en av de största utmaningarna för rad av företagsledare ledande Big Data-projekt i Brasilien står inför. Regeringen är en av de viktigaste Big Data fallstudier i Brasilien.

Stora datamängder, är detta en ålder av stora OLAP, Innovation,? Hennessy Slutar 16 år som chef för Stanford University – Lämnar stora Silicon Valley Legacy, Mastering Business Analytics, Gränserna data vetenskapens roll i uppbyggnaden mångfald på arbetsplatsen, CXO, The tekniska färdigheter som behövs för att leverera en kund besatt organisation

I den här videon, Emilia Paiva, Director vice ordförande i Minas Gerais regeringens kontor för strategiska prioriteringar berättar om hur det var möjligt att skapa en vision av en stor data projekt som kommer att generera resultat utan att vara en IT-specialist.

Klicka här till Minas Gerais regeringens Big Data resa.

Under en tre-månadersprogram, kommer vi att ge dig tillgång till dessa experter och undersöka trender och utmaningar i närheten av Big Data i Brasilien, nuvarande exklusiva fallstudier och ge insikt om aktuella frågor och möjligheter i den brasilianska marknaden. Klicka här för att ta reda på mer.

Är detta en ålder av Big OLAP?

Hennessy Slutar 16 år som chef för Stanford University – Lämnar Big Silicon Valley Legacy

Gränserna för uppgifter vetenskapens roll i uppbyggnaden mångfald på arbetsplatsen

Tekniken färdigheter som behövs för att leverera en kund besatt organisation