Australiska flygbolaget styrelse förnyar Unisys kontrakt för fyra år

Styrelsen Airline företrädare Australien (BARA), en branschbranschorganisation för mer än 25 flygbolag, har förnyat sitt kontrakt med Unisys i ytterligare fyra år.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, Quantum computing kan har gjort mål i Australian forskningsfinansiering runt

Enligt avtalet kommer Unisys fortsätta att tillhandahålla ett bagage avstämning system vid sju internationella flygplatser runt om i landet, inklusive Sydney, Melbourne, Brisbane, Cairns, Perth, Adelaide och Guldkusten.

Detta innefattar hantering av nätverksinfrastrukturen och säkerhetsarkitekturen, tillhandahålla utbildning och support på plats, applikationsförvaltning och helpdesk support.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

Systemet har utformats för att spåra passagerarna när de checkar in och släppa ut sina väskor, och sedan se till att passagerarposterna stämmer överens med säckarna innan de lastas på flygplanet. Systemet kan också identifiera och återhämta sig påsar om passagerarna inte ombord.

Även om inga specifika detaljer om värdet av kontraktet avslöjades, en Unisys talesman berättade webbplats som förra gången kontraktet förnyades 2011, var det värt AU $ 11.000.000. Talesmannen sade att förnyelse är runt samma närhet “tvåsiffrig miljoner”.

Unisys har arbetat med BARA sedan 2004, och hjälper flygbolag validera cirka 15.800.000 påsar på flygningar som avgår Australien.

BARA verkställande direktör Barry Abrams sade bagaget avstämningssystemet hjälper sina medlems flygbolag att inte bara uppfylla föreskrivna säkerhetskrav för bagagehantering, men också ge en effektiv behandling när bagage måste hittas eller tas bort för att förhindra förseningar.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”