CES 2014: Sony lanserar 799 $ Vaio Fit 11A | Flip PC Windows 8,1 laptop-tablett hybrid

Det finns inget slut i sikte för det konvertibla laptop trenden i Windows bärbara datorer, och årets CES har redan sett nya hybrid notebook / tabletter från, Asus och Lenovo. Nu kan du lägga till Sony till mixen, som har utökat sin Flip PC lineup med en mindre modell som bättre konkurrerar med fullstora tabletter.

CES 2014: Best in show, fyra megatrender för företag; 11 ‘född-to-fail “värsta prylar på CES 2014, Vem vinner CES 2014: Qualcomm eller Intel, Samsung tabletter:? Är 12,2 inches overkill, sex skäl? varför Android datorer kan vara störande

Vaio Fit 11A | Flip PC blir lättare att hålla än dess större Flip 13, Flip 14 och Flip 15 syskon, men utgångspriset ($ 799) är faktiskt densamma som Flip 14. Den innehåller en fyrkärnig Intel Pentium-processor, 128 GB solid -state förvaring och full HD pekskärm med Triluminos teknik. Den 2,82 pund anordning, som kommer i svart, silver eller rosa färgval, kör Windows 8.1 och kan vika in tablet-läge (som visas ovan) eller kan vridas på sin gångjärn i laptop-läge.

Dessutom visas ovan, Fit 11A | Flip PC innehåller också en digital penna, som kan komma väl till pass med förinstallerade Adobe Photoshop Elements 12 programvara som Sony lägger till detta och andra VAIO-datorer i år. Det kan skilja den från förpackningen när det börjar sjöfarten i slutet av februari, eftersom ingen tvekan kommer det att finnas många fler hybrid konkurrenter då.

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Tabletter, Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360- grad cabriolet, tabletter, Huawei MediaPad M3 okta-core tablett

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Huawei MediaPad M3 okta-core tablett