Cisco rallyn kanal för att rikta virtualiserade datacenter

Cisco meddelade idag att man kommer att “växa, motivera och utvecklas” sina partners som ett sätt att turbo-öka antagandet av virtualiserade datacenter. Vid sin partner toppmötet, meddelade företaget planer på att utöka sin partner lönsamhetsprogram och starta den certifieringsutbildning, liksom en utbyggnad av rackmonterade servrar. (Påstående)

Meddelanden som dessa fortsätter att höja Ciscos närvaro i datacentret spelet, bara några månader efter det att bolaget rockade branschen med offentliggörandet av sin Unified Computing System.

Ciscos trumfkort i datacentret krig – ts historia som nätverksföretag – har orsakat det att vara en stor disruptor av detta utrymme. Dess arkitektur integrerar nätverksutrustning i datacentret, minska alla dessa ledningar och kablar som en gång anslutna lådor i en enda kabel.

I en Goldman Sachs undersökning som släpptes förra månaden, 18 procent av Fortune 100 IT tillfrågade chefer sade att de planerar att utvärdera Ciscos UCS under de närmaste 12 månaderna. Två tredjedelar av de IT-chefer säger att de förväntar sig Cisco har en större server närvaro under de närmaste två till tre år.

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Företagets IT-certifieringar initiativ riktar sig till kunder och partners med arbetsroller såsom datacenter arkitekt, datacenter byggare och datacenter tekniska verksamheten professionell, sade företaget. Certifiering är avsedda att validera design och stöd expertis inom de olika tekniker som används i Ciscos arkitektur.

Företaget meddelade också ett nytt datacenter Channel Solutions Program, som är inriktad på att standardisera mönster som stödjer produkter från andra datacenter leverantörer, inklusive EMC, Microsoft, NetApp, Red Hat och VMware.

Lästips: Ciscos stora datacenter planer: Bedömning vinnare och förlorare rack av rack

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus