Kina sprickor ner på illegal karttjänster

Kina har ökat sina ansträngningar för att undanröja olagliga online-karttjänster, med landets kartläggning byrå kräver straff utmätas till kränker, enligt lokala rapporter.

Statliga medier Xinhua rapporterade på måndagen att den statliga myndigheten för lantmäteri och kartläggning arbetar med 13 myndigheter i en landsomfattande kampanj för att slå ner på olaglig nätet karttjänster.

Värdera en tjänsteman från presidiet, i rapporten konstateras att i online-kartläggning ensam hade över 1000 brott spelats in i Kina sedan 2008. regeringstjänsteman sade allvarliga kränkningar ingår “obehörigt röjande av konfidentiell information på kartorna, och misstag vid upprättandet landets gräns, särskilt på öar och kustområden “.

För mer information om detta webbplats brittiska vald historia, se Kina hårdare tag mot illegal online-kartor på webbplatsen Asien.

Innovation, Brasilien och Storbritannien tecknar tech innovation, regeringen: Storbritannien, Blockchain-as-a-service godkänd för användning i hela brittiska regeringen, säkerhet, Dessa siffror visar cyberbrott är ett mycket större hot än någon trodde innan, säkerhet, Sakernas Internet säkerhet är fruktansvärda: Här är vad man ska göra för att skydda dig

överenskommelse Brasilien och Storbritannien tecken tech innovation

Blockchain-as-a-service godkänd för användning i hela brittiska regeringen

Dessa siffror visar cyberbrott är ett mycket större hot än någon trodde innan

Sakernas Internet säkerhet är fruktansvärda: Här är vad man ska göra för att skydda dig