Utforma Cloud din väg! Det är ditt namn på dörren

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

Innan jag få upptagen som alla tankeväckande, skulle jag vilja att åter besöka några teman och kommentarer från en tidigare artikel skriven av Jim Fagan.

I sin andra artikeln “Cloud är utformad för att misslyckas … så misslyckas” Jag märkte några kommentarer av oro som jag trodde jag skulle ta itu med. Poängen med oro – varför skulle jag lägga min verksamhet på ett moln som är utformad för att misslyckas?

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Jag håller med spetsen. Att driva ett affärskritisk mjukvara i ett moln som kan misslyckas när som helst skulle vara som att försöka åka nedför en sluttning med ögonen stängda. Du kommer så småningom krascha. Men det är inte poängen Jim försökte göra. Som företagare dess viktigt vi kan skilja vad jag kallar de två fundamentala användningsfall för molnet.

Användningsfall 1: Optimera din kärna ICT Business. Utan dessa system igång du inte skulle ha ditt namn på dörren när du går in på kontoret varje dag. De är anledningen till att du finns. Dessa system kan inte misslyckas och du bör göra allt som står i din makt för att se till att de inte gör det.

För äldre stil företag som Telstra, dessa system är i allmänhet svåraste och mest envisa att flytta till molnet. Det tar en hel del planering för att göra det ordentligt. Det kan göras, men är inte en snabb vinst. Vilket var temat bakom Jim sista artikeln “Säg inte kan inte om du är ett arv”. Det finns många skäl till varför du skulle göra det ändå, men jag kommer inte att täcka upp dem i denna artikel.

Använd Fall 2: Anfalls nya tillväxtområden. Denna användning fallet är din framtid! Dess uppe med din fantasi sportbil som du kör i arbete för att uppskatta ditt namn på dörren. Dessa är helt nya idéer, saker som kan ha absolut ingenting att göra med din befintliga kärnverksamhet, men du tror att det kan vara något som marknaden är efter.

Tricket är att du vet inte riktigt säkert och du kommer inte veta om du inte försöker. Fördelen med molnet är det kan du prova något liknande detta snabbt och kunna misslyckas snabbt, sedan flytta till något annat eftersom man aldrig vet var nästa stora grej kommer från.

Så som utlovat, tillbaka till min poäng! Jims artikel fokuserar på det gamla talesättet “misslyckas snabbt” en omformulerat version av den äldre “om du blir nedslagen, gå rakt tillbaka på din häst och fortsätt.

Du måste titta på hur molnet kan användas för ditt företag. Jag kan inte berätta vad det är – alla företag är olika. Detta är anledningen till rådgivning är ett kritiskt steg och en nödvändig kostnad i de flesta företag idag.

Cloud har oändliga möjligheter att välja mellan och du kan arkitekt det på något sätt du behöver det, om din ansökan behöver tolv nior tillgänglighet eller bara värd en liten webbplats med en gammal produkt du sätter en klocka för att sälja som en ny idé .

Utforma moln din väg och om du inte är säker be någon som kan hjälpa dig.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin